Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων!


Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Το επόμενο Σάββατο 28.01.2012, – τελευταίο Σάββατου του Γενάρη-, από τις 11:00 έως 13:30 στον
κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συγκέντρωση τροφίμων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας, το οποίο θα τροφοδοτήσει 45 οικογένειες (192 μέλη) που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σας παρακαλούμε, να στηρίξετε τη μόνιμη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας, έστω μια μικρή ποσότητα, από τα παρακάτω τρόφιμα τα οποία ζητούνται επειγόντως: Φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα. Επίσης ζητούνται φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά), ρούχα, βιβλία και παιδικά παιχνίδια. Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων!

Η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα στον πεζόδρομο, ενώ η παράδοση στις δικαιούχες οικογένειες πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, 12:00 – 14:00 στους χώρους του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», στην οδό Υψηλάντου 2. Όσες οικογένειες επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο πολιτών που υποστηρίζεται από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», μπορούν να απευθύνονται την ημέρα της διανομής στην ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, η οποία εξετάζει τα αίτημα των συμπολιτών μας, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους!


http://www.otoposmou.gr/