Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κατάσχεση των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Θεσσαλονίκη, λόγω χρέους!


Την υποθήκευση και συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, ζητά με προσφυγή της στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η
εταιρία «DPA TECHNICAL», καθώς το κόμμα χρωστά 18.795,24 ευρώ, στην επιχείρηση από την προεκλογική εκστρατεία του 2009.

Μάλιστα το Πρωτοδικείο στις 7/12 αποφάσισε με προσωρινή διαταγή την «απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της νομικής και πραγματικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της», ενώ πλέον η εταιρία απειλεί ότι θα προχωρήσει σε πλειστηριασμό της περιουσίας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Τη στιγμή που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ε.Βενιζέλος που ελέγχει την Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης προσπαθεί να υποτίθεται να κλείσει το PSI, να πάρει δόσεις και να υπογράψει την δανειακή σύμβαση που "θα μας σώσει" (αυτούς, σίγουρα θα τους σώσει...) την ίδια στιγμή δεν μπορούν να πληρώσουν 18.000 ευρώ από την κακοδιαχείριση της Νομαρχιακής τους Επιτροπής!

Μάλιστα όπως φαίνεται καθαρά στα τιμολόγια και τα δελτία αποστολής πρόκειται για υλικό που αφορά συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Ε.Βενιζέλος, Χ.Καστανίδης, Γ.Ραγκούσης, Μ.Καρχιμάκης, Α.Διαμαντοπούλου, Γ.Παπακωνσταντίνου, Α.Λοβέρδος κλπ! Έτσι λοιπόν η Νομαρχιακή Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ καλείται να καταβάλει τα οφειλόμενα δύο τιμολογίων:
1)33/25-08-2009 συνολικής αξίας 7.135,24 ευρώ που αναλύεται σε καθαρή αξία 5.996 ευρώ και το αντίστοιχο ΦΠΑ.
2)38/04-11-2009 συνολικής αξίας 16.660 ευρώ, που αναλύεται σε καθαρή αξία 14.000 ευρώ και το αντίστοιχο ΦΠΑ

Από το συνολικό ποσό των δύο τιμολογίων το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει μόλις 5.000 ευρώ. Η εταιρία στην αγωγή της αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ αρνείται παράνομα κι αντισυμβατικά να μας καταβάλει το πόσο των 18.795,24 ευρώ» και ότι «…είναι υποχρεωμένο να καταβάλει σε εμάς το παραπάνω ποσό, γιατί έγινε καθ’ης πλουσιότερη, σε βάρος της περιουσίας μας χωρίς νόμιμη αιτία».

Τώρα, πως μπορούμε να περιμένουμε από ένα κόμμα τα κορυφαία στελέχη του οποίου (Ε.Βενιζέλος, Χ.Καστανίδης και ειδικά ο πρώτος) να διασώσει το μέλλον του Έθνους και δεν μπορούν στο νομό όπου εκλέγονται βουλευτές να πληρώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ, αυτό είναι απορίας άξιο. Εκτός και αν αληθεύει αυτό που ισχυρίζονται οι ίδιοι οι (πρώην) ψηφοφόροι και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: "Ξέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και δεν ενδιαφέρονται καθόλου πλέον. Πάνε για νέο κόμμα"...

Πηγή: Defence Net


http://karatzova.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4380:2012-01-23-18-47-05&catid=25:politiki&Itemid=27