Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Αυτιάς αλλάζει τα δεδομένα


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η επιστροφή του Γιώργου Αυτιά στην πρωινή ενημέρωση, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ήταν θεαματική. Παρόλο που το κανάλι του Νέου Φαλήρου έχει επενδύσει διαχρονικά σε κοινά τα
οποία δεν εκφράζονται κατά κύριο λόγο από τον Γιώργο Αυτιά, ο γνωστός δημοσιογράφος πέτυχε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο, στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του, αφήνοντας πολύ πίσω το δίδυμο του Mega, Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, και φυσικά το πρωινό της ΝΕΤ, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε σημαντική τηλεθέαση.

Με την επιστροφή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση, και την… έφοδό του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλάζουν τα δεδομένα και για τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το Mega είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα να… παίζει μόνο του, καθώς η ΝΕΤ δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνιστική ζώνη, ενώ ο ΑΝΤ1 και ο Alpha είχαν επενδύσει στην προβολή επαναλήψεων από σίριαλ.

Πλέον, και καθώς μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, με τα θέματα της οικονομίας, τα οποία χειρίζεται με επάρκεια ο Γιώργος Αυτιάς, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για την κοινωνία, η μάχη της τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα αναμένεται να είναι σκληρή. Και το Mega, υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.


http://www.statesmen.gr