Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

80χρονος Γιαννιώτης πέθανε πηγαίνοντας να νυμφευτεί 40χρονη Αλβανίδα!


80χρονος παππούς από χωριό πολύ κοντά στα Γιάννινα, λίγα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
(μετά τη συνένωση του Καλλικράτη ανήκει στο δήμο Ιωαννιτών), ερωτεύτηκε... σφοδρά μια 40χρονη Αλβανίδα και θέλησε να την νυμφευτεί με πολιτικό γάμο στο παλαιό δημαρχείο της Πεδινής.
Δεν πρόλαβε, όμως, να πραγματοποιήσει την επιθυμία του, γιατί κατευθυνόμενος προς το παλαιό δημαρχείο της Πεδινής, όπου τον περίμεναν η νύφη και ο αντιδήμαρχος, που θα έκανε τον πολιτικό γάμο, έπαθε συγκοπή μέσα στο ταξί!
Αυτός ο γάμος είχε προγραμματιστεί να γίνει δύο μήνες νωρίτερα. Είχαν αντιδράσει, όμως, τότε έντονα οι τρεις γιοι του παππού. Διαφωνούσαν με το γάμο του 80χρονου πατέρα τους με την 40χρονη Αλβανίδα για ευνόητους λόγους!
Βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι τη ζωή του ο καθένας την ορίζει όπως θέλει... Επ' αυτού χρειάζεται συζήτηση... Μάλιστα έγινε, όπως τουλάχιστον μας είπαν, και καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, το οποίο ασχολήθηκε με την υπόθεση. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν ο άτυχος παππούς να καταλήξει, αντί του δημαρχείου, που προσδοκούσε, κατέληξε στο νεκροταφείο! Τα παιχνίδια της ζωής...

http://www.katoci.com/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/80-40.html