Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση κουκουλοφόρων σε Καλόπουλο και συλλήψεις στη Κατερίνη(vid)

Επίθεση κουκουλοφόρων σε Καλόπουλο και συλλήψεις! (vid) Ο Δημήτρης Καλόπουλος επέστρεψε στη δράση και ήταν ο διαιτητής στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ποντίων Κατερίνης και Ξάνθης.

Ωστόσο, η παρουσία του στην Κατερίνη προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς περίπου 50 κουκουλοφόροι, χωρίς διακριτικά,
δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης εισέβαλαν στο γήπεδο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά!

Πάντως, η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση και απεφεύχθησαν χειρότερες καταστάσεις για τον ίδιο, όμως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν συνέβη το ίδιο με τον παρατηρητή του αγώνα, ενώ έγινε και τουλάχιστον μία σύλληψη.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Δημήτρης Καλόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα για την εισβολή των αγνώστων:

"Στο 88' άγνωστοι (περίπου 30 άτομα) αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του σταδίου, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη, και κρατώντας ξύλα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας με σκοπό να μας χτυπήσουν.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας αυτό δεν κατέστη δυνατό και το παιχνίδι έληξε κανονικά. Κατά την εκτίμησή μου, οι συγκεκριμένοι άγνωστοι δεν ήταν οπαδοί ούτε της γηπεδούχου, ούτε της φιλοξενούμενης ομάδας."

Σίγουρα για τον Μακεδόνα ρέφερι αυτή ήταν η χειρότερη δυνατή επιστροφή του στους αγώνες ύστερα από το περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ενώ ακολούθησε κατόπιν και η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Φεύγοντας από το γήπεδο, ο Καλόπουλος είπε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους: "Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο".

Στο αγωνιστικό μέρος, η Ξάνθη πήρε άνετα την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς με γκολ των Καζάκη στο 40' και Βασιλακάκη στο 72' νίκησε 2-0 και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό της.

Πέντε συλλήψεις κοντά στα Τέμπη

Στο μεταξύ, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις στα διόδια του Πυργετού, λίγο πριν τα Τέμπη.

Τα εν λόγω άτομα φαίνεται ότι ανήκαν σε ομάδα οπαδών που καθόταν πίσω από τον πάγκο των Ποντίων και η οποία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έβριζε τον Καλόπουλο.

Στην ανάπαυλα αυτή η ομάδα έφυγε από το γήπεδο και η Αστυνομία πιθανολογεί ότι ήταν και αυτή που έκανε την εισβολή στο τέλος.

Κατόπιν της απώθησής τους από τους αστυνομικούς οι άγνωστοι έφυγαν με αυτοκίνητα από το γήπεδο, για να ακολουθήσουν τελικά οι συλλήψεις από την Αστυνομία στα διόδια του Πυργετού.


Βίντεο Άρθρου




http://www.soccerplus.gr/article/epithesi-koykoyloforon-se-kalopoylo-syllipseis-vid