Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Την Άννα τη λάτρευα αλλά… θόλωσα»

Στις φυλακές Γρεβενών ο 35χρονος δολοφόνος

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε αμέσως μετά την απολογία του την Τρίτη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας Ανδ. Γαρδικιώτη.

Ο Στάθης Ευσταθίου είχε ζητήσει αρχικά προθεσμία 48 ωρών για
απολογία, ωστόσο, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το alphafm τελικά δεν θα πάρει την προθεσμία των 48 ωρών, ενώ θα τον πάνε στην Κοζάνη σε ψυχίατρο.

Το απόγευμα της Τρίτης, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καστοριάς επικράτησε πανικός καθώς δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για να αποδοκιμάσουν τον δράστη.

«Την Άννα τη λάτρευα…»

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του δράστη στις αρχές καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο 35χρονος μεγάλη ψυχραιμία έκανε λόγο για μια μεγάλη αγάπη.

«Την Άννα τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Έκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλο τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα».

Αυτό φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο Στάθης Ευσταθίου ο οποίος εξήγησε στην αστυνομία ότι τη μοιραία νύχτα τσακώθηκε με την 22χρονη καθώς πίστευε ότι τον απατούσε.

«Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε...'», φέρεται να είπε ο δράστης.

Για άγριο βασανισμό μιλά ο ιατροδικαστής


Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η άτυχη Ανδριάνα βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αδίστακτου 35χρονου.

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής σε δηλώσεις του στην «Espresso», δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο 35χρονος ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με την κοπέλα πριν τη σκοτώσει ή μετά τον θάνατό της. Την απάντηση θα τη δώσουν τις επόμενες ημέρες οι εργαστηριακές αναλύσεις.

Διαβάστε περισσότερο ρεπορταζ και δείτε και άλλα σχετικά βίντεο εδώ





http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=166742