Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τρεις αδελφοί έπαθαν έμφραγμα την ίδια ημέρα

emfragma Τρεις αδελφοί έπαθαν έμφραγμα την ίδια ημέραΜία εξαιρετικά δυσάρεστη σύμπτωση «χτύπησε» την οικογένεια Γκαροφάλο στη Σικελία της Ιταλίας. Την ίδια ημέρα, τα τρία από τα αδέλφια της οικογένειας, υπέστησαν έμφραγμα, με αποτέλεσμα τα
δύο να πεθάνουν.

Ο ένας από τους δύο αδελφούς που έχασαν τη ζωή τους, ο 45χρονος Γκουίντο Γκαροφάλο, πατέρας δυο παιδιών, έπαθε το έμφραγμα ενώ έκανε πικ-νικ με την οικογένειά και έπεσε αμέσως νεκρός. Στην περιοχή έφτασε ο μεγαλύτερος αδελφός του, Αλμπέρτο Γκαροφάλο, ο οποίος στη θέα του νεκρού αδελφού του, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο τρίτος αδελφός, ο Σαλβατόρε Γκαροφάλο, επέζησε καθώς την ώρα που έπαθε το έμφραγμα βρισκόταν στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους. Μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν την τελευταία στιγμή. Ο Σαλβατόρε, όταν υπέστη το έμφραγμα, δεν είχε μάθει για τους δύο αδελφούς του.

Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα ασυνήθιστο. Όπως δήλωσε γιατρός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια, το οποίο πρέπει να μελετηθεί.
Στην οικογένεια, εκτός από τους τρεις αδελφούς υπάρχουν και επτά αδελφές.


http://www.onlycy.com/