Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες του πληροφοριακού συστήματος των υπηρεσιών της ΠΚΜ που εδράζουν στο Νομό Θεσσαλονίκης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιθυμεί την προμήθεια αναλώσιμων υλικών (για τις ανάγκες επισκευής σταθμών εργασίας, την παροχή τηλεφωνίας σε χρήστες και την θέση σε λειτουργία
σταθμών εργασίας χρηστών) των υπηρεσιών της που έχουν έδρα στο Νομό Θεσσαλονίκης. Ο
προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 19.903,20 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 23% (24.480,94 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α.Ε. 1725.α και καταχωρήθηκε με α/α 354 στο βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωμής της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Νομό Θεσσαλονίκης.


Η συνημμένη κατάσταση απαριθμεί κατά ομάδες τα υλικά που ζητούνται. Είναι αποδεκτές και τμηματικές προσφορές κατά ομάδα ενώ ο μειοδότης θα αναδειχθεί κατά ομάδα με κριτήριο την οικονομικότερη προσφορά, δηλ. η οικονομική προσφορά του στην ομάδα να είναι η χαμηλότερη και εφόσον:


1. η προσφορά του για την ομάδα δεν ξεπερνάει τον προϋπολογισμό της ομάδας, όπως αυτός φαίνεται στην συνημμένη κατάσταση.
2. δεσμεύεται για την διαθεσιμότητα των ειδών και ποσοτήτων των υλικών της ομάδας
3. δεσμεύεται να έχει ολοκληρώσει την παράδοση των υλικών έως τις 30-11-2011 και κάθε φορά αφού προηγηθεί συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Η υποβολή προσφορών να μπορεί να γίνεται κάθε μέρα από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της Π.Κ.Μ. www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας την Π.Ε. Θεσσαλονίκης, κάτω από την ενότητα «Προκηρύξεις») μέχρι και εντός 7 εργάσιμων από την τελευταία ανάρτηση, δηλ. μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο ιδιοχείρως στο Τμήμα Προμηθειών, Βασ. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.


Για περισσότερες πληροφορίες επί των υλικών του έργου μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2313319887 (Απόστολος Πλεξίδας) και 2313319937 (Φωτεινή Βογιατζή).


Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφορία.

Σχετικά Αρχεία:

1) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών 57 KB

2) Κατάσταση Αναλώσιμων Υλικών 257 KB