Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Π.Κ.Μ. για την ετήσια προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ετήσια προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ.

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει στην διαδικασία της
απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ.

Η Προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται στο πόσο των 14.900,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Το ως άνω ποσό επιμερίζεται ως εξής:

α) Δαπάνη ύψους 9.100,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την προμήθεια ειδών ένδυσης 18 μονίμων υπαλλήλων του εργοταξίου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης η οποία θα βαρύνει τον ειδικό φορέα 072β Κ.Α.Ε. 1421, οικονομικού έτους 2011 και

β) Δαπάνη ύψους 5.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την προμήθεια ειδών υπόδησης 18 μονίμων υπαλλήλων του εργοταξίου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης η οποία θα βαρύνει τον ειδικό φορέα 072β Κ.Α.Ε. 1423, οικονομικού έτους 2011, και καταχωρήθηκε με α/α 549 στο Βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωμής της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Νομό Θεσ/νίκης.

Τα ζητούμενα είδη περιγράφονται στους πίνακες που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο που ακολουθεί, οι οποίοι αποτελούν υπόδειγμα οικονομικής προσφοράς προς σύνταξη για τους ενδιαφερομένους.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν προσφορά τόσο για το σύνολο της προμήθειας, δηλαδή για όλα τα είδη του πίνακα 1 και 2, όσο και για το σύνολο των ειδών του κάθε πίνακα χωριστά (δηλαδή για όλα τα είδη του πίνακα 1 ή του πίνακα 2).

Σε περίπτωση που η συνολική τιμή συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. υπερβαίνει την προϋπολογισθείσα δαπάνη της συγκεκριμένης κατηγορίας η προσφορά του συμμετέχοντα θα απορρίπτεται.

Στην περίπτωση που θα υπάρξουν ισότιμες προσφορές μεταξύ των υποψηφίων τότε ο τελικός ανάδοχος θα προκύψει κατόπιν διαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών των υποψηφίων.

Οι παραδόσεις των ειδών θα γίνουν τμηματικά ή εξ ολοκλήρου, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., το αργότερο εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την τηλεφωνική ή έγγραφη παραγγελία.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 21/11/2011 και ώρα 14:30 μ.μ. στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών , Βασ. Ηρακλείου 12 στον 7ο όροφο.

Περαιτέρω πληροφορίες για τα υπό προμήθεια είδη θα δίνονται στο τηλ: 2310/286978 και 2313/331239.

Σχετικά Αρχεία:
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ετήσια προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ.