Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ !!! Πιττακός από Μυτιλήνη..

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Όλοι πλέον διαβάζουν πολύ ΚΑΝΕΝΑ!!! Το Κίνημά μας, σε ανύποπτο χρόνο, έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την μείωση του κόστους διατήρησης, του παρόντος αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου, τα οποία όλο και περισσότερα μέλη του τα προτείνουν ως δικές
τους ιδέες / αποφάσεις..(π.χ. Δρούζας για οχήματα Βολευτών, Κουβέλης για αποζημιώσεις στις επιτροπές, κτπ)

http://kanena2010.blogspot.com/2011/05/blog-post_21.html,
http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.html,
http://kanena2010.blogspot.com/2011/07/blog-post_2729.html

Βλέπετε πως καμιά φορά χρειάζεται και η πίεση για να «μπαίνουν τα πρόβατα στο μαντρί»; Ένας-ένας οι εθνοπατέρες μας είτε παραιτούνται της «υπερωριακής» τους απασχόλησης που μας στοιχίζει περί τα 150 ευρώ την ώρα (υπόψη ότι ήταν 250 ευρώ) στον καθένα για να συμμετέχουν στις επιτροπές της Βουλής που ήταν άλλωστε και καθήκον τους είτε να παραδίδουν τα οχήματά τους. Δεν έχει σημασία ποιος πρωτάρχισε, γιατί και γι αυτό ακόμη τσακώνονται, προκειμένου να δείξουν πρώτοι πως συμπάσχουν με μας, σημασία έχει ότι αυτοπεριορίζονται διότι βλέπουν ότι η αγανάκτηση των πολιτών αρχίζει να γίνεται μίσος. Και το μίσος ως γνωστόν τυφλώνει. Και οι αγανάκτηση πρέπει να γίνεται περισσότερο εμφανής, διότι έτσι θα πεισθούν ότι με τα μέτρα που παίρνουν, μπορεί μεν να προκαλούν κατήφεια, φτώχεια, ανεργία κλπ, αλλά περισσότερο προκαλεί η στάση των εθνοπατέρων μας, είτε ψηφίζουν ναι είτε όχι στα εβδομαδιαία σχεδόν φοροεισπρακτικά μέτρα της «λαοφιλούς» κυβέρνησης, κατ΄ επιταγή της ΤΡΟΙΚΑΣ, του ΔΝΤ και των διεθνών δανειστών μας.


Δεν μπορεί να κλείνουν εθνικοί δρόμοι, να γίνονται έκτροπα και να διαδηλώνουμε για τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και να μένουμε απαθείς στον υποβιβασμό της ζωής, της δικής μας και της οικογενείας μας, ακόμη και του διπλανού μας.
Φτάνει πια…


Νίκος Χριστοδουλόπουλος


http://kanena2010.blogspot.com/2011/10/blog-post_01.html