Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Αίτημα Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας για λήψη απόφασης σχετικά με την Εργασιακή Εφεδρεία


«Κ. Πρόεδρε, το ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ανατροπή του πρωτοφανούς και βάρβαρου αντεργατικού και αντικοινωνικού μέτρο της «εργασιακής εφεδρείας και τον χαρακτηρισμό ικανού αριθμού συναδέλφων ως πλεονάζον προσωπικό», που υποτίθεται ότι επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την τρόικα για την «σωτηρία της Πατρίδος», ενώ είναι γνωστό ότι του ενδιαφέρει μόνο η προστασία των συμφερόντων τους και των τραπεζικών τους συστημάτων, αποφάσισε:


1. Να ζητήσει από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Κατερίνης να συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα αυτό.
2. Το Δ.Σ. να αποφασίσει για την αντίθεσή του στο άδικο αυτό μέτρο της «εργασιακής εφεδρείας και τον χαρακτηρισμό ικανού αριθμού συναδέλφων ως πλεονάζον προσωπικό».
3. Το Δ.Σ. να αποφασίσει για την μη εφαρμογή του στον Δήμο Κατερίνης εάν ζητηθεί από την κυβέρνηση.
4. Να επιτραπεί στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας την ώρα της συζήτησης του θέματος στο Δ.Σ. σε σύντομη παρέμβασή του να αναπτύξει το θέμα και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις.
5. Να μας ενημερώσετε γραπτώς έγκαιρα για την ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης του Δ.Σ.
Κ. Πρόεδρε, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στο δίκαιο αίτημά μας και θα σταθείτε αλληλέγγυοι στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα μας. Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Πρόεδρος
Διονύσης Πουρλιώτης

Ο Γ. Γραμματέας
Σταύρος Σαρηγιαννίδης»