Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σοκ! Καθηγήτρια γυμναστικής είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Σάλος ξέσπασε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την αποκάλυψη ότι μια καθηγήτρια γυμναστικής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης, διατηρούσε ερωτική σχέση με
14χρονη μαθήτριά της. Για τουλάχιστον οκτώ μήνες η 26χρονη είχε σεξουαλικές σχέσεις στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου με τη μαθήτρια της.

Η γυμνάστρια οδηγήθηκε στο δικαστήριο ως ύποπτη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια. Σύμφωνα με μαρτυρία που κατατέθηκε στους δικαστές καθηγήτρια και μαθήτρια έκαναν στοματικό σεξ και χρησιμοποιούσαν ερωτικά βοηθήματα. 
Στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχουν καταγραφεί 22.400 μηνύματα (sms) και 3.800 τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια των οκτώ μηνών, σε όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, ακόμα και τις ώρες του μαθήματος στο σχολείο.

Συνάδελφοι της 26χρονης κατέθεσαν πως η γυμνάστρια και η ανήλικη ήταν συνεχώς μαζί. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τετ α τετ, τεσσάρων ωρών, της καθηγήτριας με την μαθήτριά της στο γραφείο της πρώτης. Η γυμνάστρια έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται η ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.


http://tosokaki.blogspot.com/2011/10/14.html