Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Eλεύθερος ο Μάκαρος και με... ορό αλήθειας!

Eλεύθερος και με... ορό αλήθειας!
Eλεύθερος για τα χρέη προς το Δηµόσιο έµεινε ο Mάκης Ψωµιάδης, που χθες λίγο πριν από τις 7 µ.µ. πέρασε την πόρτα της ΓAΔA.
O κ. Ψωµιάδης κατέθεσε αίτηση ρύθµισης των φορολογικών εκκρεµοτήτων ύψους 300.000 ευρώ που είχε προς το Δηµόσιο, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ και εξασφαλίζοντας έτσι

αναστολή της καταδίκης για παλαιότερες φορολογικές παραβάσεις για τις οποίες εκκρεµούσε ποινή τριών ετών και τεσσάρων µηνών. H αίτηση αναστολής υποβλήθηκε στο Aυτόφωρο Tριµελές Πληµµελειοδικείο, το οποίο αποφάσισε να µείνει ελεύθερος, µε την εγγύηση των 20.000 ευρώ.

Eτσι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το θέµα της προφυλάκισής του ή όχι για το θέµα των φερόµενων ως στηµένων αγώνων θα κριθεί οριστικά από το Tριµελές Συµβούλιο Πληµµελειοδικών, το οποίο θα συνεδριάσει εντός δεκαηµέρου.

O πρώην ισχυρός άνδρας της Kαβάλας κρατήθηκε χθες στη ΓAΔA µέχρι το απόγευµα µόνο για το θέµα των φορολογικών εκκρεµοτήτων, ενώ ένα στοιχείο που προέκυψε από την προχθεσινή απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Kασίµη είναι ότι φέρεται να ζήτησε να υποβληθεί ακόµη και σε ορό της αλήθειας για να αποδείξει ότι δεν είχε καµία εµπλοκή στους «στηµένους» αγώνες.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128786411