Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μετά χαράς θα ερχόταν ο Κούπερ στον Ολυμπιακό

Με θετικό μάτι βλέπει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του Αλεχάντρο Καμάνιο στο www.sport-fm.gr.

Ο ατζέντης του Ισπανού πρώην τεχνικού του Άρη ωστόσο, διευκρίνισε πως αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Τουρκία, καθώς έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για τον πελάτη του ομάδα από τηγ γειτονική χώρα (σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Γαλατάσαραϊ).

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμάνιο:

«Αυτή την ώρα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη και μιλάω με ομάδα της Τουρκίας για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Δεν γνωρίζω για τα ελληνικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Κούπερ με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Κούπερ δεν έχει πρόβλημα να εργαστεί και πάλι στην Ελλάδα, αφού έχει περάσει πολύ καλά όσο ήταν στον Άρη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από τον Ολυμπιακό ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Σαφώς ο Κούπερ με χαρά θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό. Είναι πρωταθλητής και την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στο Champions League.

O Κούπερ θέλει η επόμενη ομάδα που θα δουλέψει να έχει σοβαρό σχεδιασμό και σωστό προγραμματισμό. Δεν τον ενδιαφέρει αν αυτή είναι από Ισπανία, Τουρκία ή Ελλάδα».