Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σκοτώνουν το όνειρο της ΑΕΚ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

Άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, όχι λόγω του αποκλεισμού από την Παρτιζάν (ήττα με 24-23), αλλά λόγω των επεισοδίων από μερίδα οπαδών οι οποίοι πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια προετοιμασμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο...

Η Ένωση είχε ηττηθεί με 6 γκολ στη Σερβία και σήμερα πάλεψε για την ανατροπή με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Βέβαια, το θέμα δεν είναι πως δεν έγινε η υπέρβαση, αλλά πως οι οπαδοί καταστρέφουν την όποια προσπάθεια γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Στο φινάλε λοιπόν του αγώνα, αρκετοί οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να την... πέσουν στους παίκτες της Παρτιζάν που πανηγύριζαν και πέταξαν καπνογόνα, δυναμιτάκια και σιδερόβεργες(!), ενώ ένας πήρε τον πυροσβεστήρα και τον γύρισε προς τους Σέρβους! Μερίδιο ευθύνης φέρει βέβαια και η αστυνομία που άργησε να μπει μέσα για να προστατεύσει τους παίκτες της Παρτιζάν.
Ο Γιάννης Αρβανίτης έκλαιγε στα αποδυτήρια, ενώ όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι είπε απλά «όλα καλά παιδιά», χωρίς να θέλει να μιλήσει. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν εμφανώς στεναχωρημένος και έλεγε στους συνεργάτες του πως... «δεν γίνεται αυτό το πράγμα», ενώ αναρωτιόταν τι μπορεί να γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί...
Ο συνεργάτης του, Στέλιος Αλεπουδέας δήλωσε: «Μια τέτοια προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από το μηδέν, δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Είμαστε προβληματισμένοι για το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αλλά είμαστε προβληματισμένοι για το πώς πρέπει και αν πρέπει να συνεχίσουμε...».
Απογοητευμένοι και σχεδόν νευριασμένοι και οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως φυσικά και οι διοικούντες του τμήματος.
Περιττό να σημειώσουμε πως η τιμωρία της ΑΕΚ από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεωρείται δεδομένη...

Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10553&subid=2&pubid=122840685#