Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εμειναν κομματάκια πατάτας στη φριτέζα;

Οταν τηγανίζετε πατάτες μένουν στο λάδι μικρά κομματάκια πατάτες. Κι επειδή το ίδιο λάδι το χρησιμοποιείτε ξανά, θέλετε να το καθαρίσετε από τα μικρά κομματάκια πατάτας.
Αυτό γίνεται πανεύκολα, όταν στο καυτό λάδι ρίξετε μέσα ασπράδι αβγού που θα μαζέψει όλα τα κομματάκια. Βγάζετε το ασπράδι με την τρυπητή κουτάλα και το λαδάκι σας θα είναι καθαρό.


Διαβάστε περισσότερα: http://meacolpa.blogspot.com/2011/04/blog-post_4919.html#ixzz1ILZlTGI5