Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εκρηκτικά και σύλληψη στο Μιλάνο

Στη σύλληψη οπαδού προχώρησε η αστυνομία στην Ιταλία, καθώς λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» εκρηκτική ύλη.


Η αστυνομία βρήκε εκρηκτικά στο γήπεδο του Μιλάνου, όπου θα γίνει στις 21.45 το derby della madonnina, και προχώρησε στη σύλληψη ενός ultra. Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ήταν «από αυτά που μπορούν να σκοτώσουν» και o 35χρονος Μάρκο Μπριγκέτο, αρχηγός της συμμορίας οπαδών της Μίλαν, Tigre, συνελήφθη. Ο ύποπτος συνελήφθη λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο με βόμβες μολότοφ, τέσσερα μαχαίρια, ρόπαλα του μπέιζμπολ και σπρέι αναισθησίας. Ο Μπριγκέτο κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικής ύλης και παράβαση του νόμου περί οπλοκατοχής.

Το ντέρμπι είναι sold out και το «Σαν Σίρο» αναμένεται να είναι κατάμεστο από 80.000 θεατές. Η Μίλαν είναι στο +2 από την Ίντερ οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος του Campionato. Όπως αναφέρεται στα ιταλικά ρεπορτάζ, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι το οποίο πολλοί περιμένουν να δουν, είναι το coreo των τιφόζι της Μίλαν, το οποίο ετοιμάζουν εδώ και πέντε μήνες!


Πηγή... http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/1054707032-%CE%95%CE%BA%CF%81%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF