Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Α2 Βόλεϋ:Aποσύρεται η Μεταμόρφωση,σώζεται η Νίκη Αιγινίου και υποβιβάζεται η ΑΕΚ!

Aποσύρεται η Μεταμόρφωση, υποβιβάζεται η ΑΕΚ!


Η διοίκηση του ΑΠΣ Μεταμόρφωσης αποφάσισε να μην κατέβει στον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τη Νίκη Αιγινίου διατυπώνοντας την δυσαρέσκεια της με τον ορισμό των τριών αγώνων την Τετάρτη του Πάσχα 27 Απριλίου.
Η Μεταμόρφωση δεν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις αλλά εάν δεν κατέβει και η Νίκη Αιγινίου πάρει το τρίποντο, αυτομάτως θα υποβιβαστεί η ΑΕΚ στη Β΄Εθνική!...
Γενικά και στις έξι ομάδες που έμειναν να δώσουν τους τρεις αγώνες στις 27/4 (λόγω της συμμετοχής του Μαδούρα του Κόροιβου στο Ευρωπαϊκό Παίδων) είναι δυσαρεστημένες με τον ορισμό των αγώνων την Τετάρτη 27 Απριλίου. Είναι αμέσως μετά το Πάσχα όπου δεν γίνονται προπονήσεις και σε μέρα καθημερινή που οι περισσότεροι αθλητές εργάζονται.

«Η Α2 είναι Ερασιτεχνική κατηγορία. Πως θα υποχρεώσω τους αθλητές να κάνουν προπόνηση μέσα στο Πάσχα για να παίξουν έναν αγώνα που δεν έχει ενδιαφέρον; Στα 30 χρόνια που είμαι στο βόλεϊ δεν έχω αποσύρει ποτέ ομάδα αλλά με αναγκάζουν», είπε ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης Κυριάκος Παναγόπουλος ο οποίος έχει στείλει και σχετική επιστολή στην ΕΟΠΕ πως θα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα του.

«Εχουμε ειδοποιήσει την ΑΕΚ και τον Γαλαξία. Όλοι μας κατανοούν και εκφράζουν την απορία γιατί δεν αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής ή, γιατί οι τρεις αγώνες δεν ορίστηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου. Επίσης την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 11 το πρωί μας ανακοίνωσαν πως θα αναβληθεί όλη η αγωνιστική και στις 4 το απόγευμα πως θα αναβληθούν μόνο τρεις αγώνες. Τι μεσολάβησε;»

Θορυβημένη από τις εξελίξεις είναι η διοίκηση της ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται να γίνει παρέμβαση προς την ΕΟΠΕ. Η ΑΕΚ ελπίζει σε παραμονή μόνο αν η Μεταμόρφωση κερδίσει τη Νίκη Αιγινίου και την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ καταφέρει επίσης να νικήσει στα Λιόσια τη Νίκη Αιγινίου.

Υπάρχει, όμως, κι άλλο ερώτημα. Η συμμετοχή του Μαδούρα στην Εθνική Παίδων ήταν σχεδόν βέβαια και άρα γνωστή εδώ και μήνες. Δεν μπορούσε η ΚΕΠ να κάνει έναν καλύτερο προγραμματισμό για να μην γίνει όλο αυτή η αναστάτωση;

Πηγή.... http://volleynews.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=4804&category_id=21&Itemid=168