Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σουτιέν για άντρες κυκλοφορούν στην Ιαπωνία και κάνουν πάταγο

Το online μαγαζί εσωρούχων Wishroom του Ιαπωνικού site Rakuten εδώ και δυο βδομάδες λάνσαρε μια αντρική έκδοση σουτιέν- που δεν διαφέρει και πολύ από τη γυναικεία, εδώ που τα λέμε.
 Το προϊόν ήδη μετράει 300 πωλήσεις και έχει πολύ καλές κριτικές. Οι (κυρίως τραβεστί) δοκιμαστές του ισχυρίζονται ότι είναι ικανοποιητικά σφιχτό και διακριτικό, ώστε να μπορούν να το φοράνε κάτω από τα κανονικά (αντρικά) τους ρούχα χωρίς να τους καταλαβαίνει κανείς, ενώ η εκπρόσωπος του Wishroom δηλώνει έκπληκτη από το πόσοι άντρες εκφράζουν θετικά σχόλια του τύπου "Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό περιμέναμε κάτι τέτοιο".
Το σουτιέν στοιχίζει 30 δολάρια και είναι διαθέσιμο σε μαύρο, άσπρο και ροζ.Φυσικά και ροζ -μισές δουλειές θα κάνουμε; Νούμερα μη ρωτάτε. Πιθανώς, να είναι one size ακόμα.
Στον αντίλογο πάντως, ένα μάτσο μπρουτάλ Γιαπωνέζοι ξεσπάθωσαν τις κατάνες τους (ιαπωνικό σπαθί σαμουράι) και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάντια των συμπατριωτών τους. Αποτέλεσμα; 8000 άτομα να συζητούν στο δίκτυο mixi και να κάνουν το σουτιέν μείζον ζήτημα.




Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2008/11/blog-post_8695.html#ixzz1I1ulDZid