Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΟΝ Μ.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαβάσατε την επιστολή του κυρίου Ρουσόπουλου πριν από λίγες μέρες εδώ για την απαλλαγή του.
Διαβάστε τώρα τι είπε ο κύριος Πολύζος για πολλά στο Ράδιο εννέα 98,9 πριν την επιστολή Ρουσόπουλου και λίγες μέρες μετά την εκλογή του.

"«Ήταν 5 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ήταν μετά από 2 μέρες. Η διαγραφή μου έγινε υπό την πίεση των γεγονότων της έκθεσης που δεν μπορούσε ο Καραμανλής να πληροφορηθεί τι ακριβώς είπα. Ο κύριος Ρουσσόπουλος, κατά λάθος κύριος είπε στον Καραμανλή ότι εγώ είπα στη ΝΔ κλέβουν όλοι. Εγώ είχα πει ότι στα κόμματα δυστυχώς υπάρχουν έντιμοι και ανέντιμοι, κλέφτες αλλά και τίμιοι. Τον Καραμανλή τον πληροφόρησαν λάθος και έγινε αυτό που έγινε. Πάνω στη βιασύνη πίστεψε έναν άνθρωπο , ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε ποιος ήταν.
Ο Καραμανλής μετά από 3 μέρες με κάλεσε στο γραφείο του και αυτό ήταν μία ηθική ικανοποίηση, τη λέξη συγγνώμη ποτέ δεν μου την είπε. Έκαναν δηλώσεις οι πάντες ότι αυτό ήταν λάθος.
Για τις εκλογές: «Η ΝΔ πήγε καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πάει καλύτερα. Δεν μπορεί ο πρόεδρος μας να αφομοιώσει και να αφομοιωθεί απόλυτα από το εκλογικό σώμα της ΝΔ. Ήμουν ένας από τους υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, όταν ακόμα στις δημοσκοπήσεις ερχόταν τρίτος. Δεν νομίζω ότι κάνει λάθη. Απλά στη ΝΔ μερικοί θυμούνται αυτό που έγινε τότε αν και πιστεύω αυτό που είπε ο αείμνηστος Καραμανλής. Τα θέματα της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας δεν επιδέχονται πολιτικής. Το θέμα με τα Σκόπια δεν το χειριζόταν όσο καλά έπρεπε ο κύριος Μητσοτάκης.»
Για το ίδρυση κόμματος από τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Κόμμα έχουν ανακοινώσει πάρα πολλοί, κόσμο που θα βρουν .Από τη στιγμή υπάρχει η ΝΔ που την έκανε ο Καραμανλής και ΠΑΣΟΚ που το έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, όποιος θα κουνηθεί θα είναι εκτός πεδιάς.»"


Πηγή:http://www.radio9.gr/Interview.aspx?a_id=1725