Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ανασκαλνώντας:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΤΡΙΤΗ
3
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1995

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, 3. (Αντ/ση Β. Κορωνίδης).

Ο προπονητής του Κολινδρού Οδυσσέας Οικονόμου δήλωσε:

"Εγινε ένα πολύ καλό και ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι άλλωστε που δείχνει και το σκορ. Μπορούσαμε να προηγηθούμε πολύ πιο γρήγορα μετά το 1-0 γιατί δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά μετά από ένα λάθος που ισοφαριστήκαμε και δεν το λέω αυτό για να ρίξω κάποια ευθύνη γιατί όλα τα γκολ μπαίνουν από κάποιο λάθος. Και ούτε θέλω να δικαιολογηθώ για τα γκολ που χάνει η ομάδα μου ή δεν παίζει καλά γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε άνετα πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα και όχι αυτό να γίνει στα τελευταία λεπτά. Ο Ιάλυσος είναι μια πολύ καλή ομάδα, πειθαρχημένη και κοντρολαριασμέη, μια ομάδα που ήξερε τι ζητούσε. Πιστεύω ότι τα γκολ που μας ήρθαν τόσο γρήγορα επηρέασαν όλο το παιχνίδι για να δουν οι φίλαθλοι ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια και οφείλουμε να έχουμε την ίδια συνέχεια στο γήπεδό μας και εκτός έδρας μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς. Η σωτηρία της ομάδας πρέπει να ξεκινήσει από εδώ και οπωσδήποτε το Δεκέμβριο πρέπει η ομάδα να αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες".

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε κάποιες στιγμές το παιχνίδι, δήλωσε:

"Οχι. Ηταν η μόνη φορά που δεν σκέφθηκα κάτι τέτοιο γιατί ήμουν τόσο πολύ σίγουρος. Βέβαια, ο καθένας αναφέρεται στα δικά του προβλήματα και εμείς γνωρίζαμε τα δικά μας. Τα κρατάμε όμως για τον εαυτό μας. Οι ποδοσφαιριστές του Κολινδρού έχουν πολύ μεγάλο φιλότιμο, είναι πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες. Μπορεί να αγωνίζονται στη Β εθνική και να παίζουν στην ομάδα του Κολινδρού αλλά πιστεύω ότι αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων. Και όχι μόνο αυτοί αλλά και η διοίκηση και οι φίλαθλοι πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι που έχουν τέτοιους ποδοσφαιριστές. Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν. Εμείς όμως κρατάμε τα προβλήματα για τον εαυτό μας και αγωνιζόμαστε μόνο για την ομάδα του Κολινδρού".

Σε άλλη ερώτηση αν έχει παράπονα από τη διαιτησία γιατί αρκετές φορές σηκώθηκε από τον πάγκο διαμαρτυρόμενος ότι ο συνάδελφος ο κ. Σταθόπουλος τόνισε ότι ο διαιτητή επηρέασε με κάποιες αποφάσεις του το τελικό αποτέλεσμα, είπε:

"Εγώ δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία. Και την περασμένη Κυριακή στην Καλαμαριά οι γηπεδούχοι φώναζαν ότι τους αδίκησε ο διαιτητής. Ο Ραγγέλοβιτς έφυγε με τα πόδια στο χέρι στην Καλαμαριά, ενώ σήμερα και πάλι ο Ραγγελοβιτς αποχώρησε με σπασμένο το κεφάλι. Αυτά ας τα κρίνουν άλλοι. Εγώ πιστεύω ότι ο σημερινός διαιτητής αδίκησε και τις δύο ομάδες αλλά όχι σε σημείο που να επηρέασε την έκβαση του παιχνιδιού. Και ας αναφερθούμε και στη φάση του Σαμουηλίδη που από λάθος του διαιτητή αντί για κίτρινη έφαγε κόκκινη και δεν θα παίξει την Τετάρτη".

Ο προπονητής του Ιάλυσου Στάθης Σταθόπουλος δήλωσε:

"Παρ' ότι κάναμε ένα πολύ καλό α ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε με δύο γκολ και όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν πως μπήκαν αυτά τα γκολ. Παρ' όλα αυτά συνεχίσαμε πιστεύω το ίδιο καλά και στο β ημίχρονο. Ηρθε όμως η αποβολή του παίκτη μας αδικαιολόγητα κατά την άποψή μου. Δίνεται επίσης ένα έμμεσο στον τερματοφύλακά μας επίσης αδικαιολόγητο κατά την άποψή μου πάντα, η μπάλα ούτε καν έσκασε αλλά ήταν στα χέρια του τερματοφύλακα και δίνει έμμεσο. Σε συνδυασμό λοιπόν των δικών μας κακών στιγμών και μιας διαιτησίας, ας μην την χαρακτηρίσω, μιας διαιτησίας που ίσως να επηρέασε και την τελική κατάληξη του παιχνιδιού, βρεθήκαμε να χάσουμε με ένα βαρύ σκορ όπως είναι το 4-1".