Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Η φωτογραφία της νέας ισχύος της Ελλάδας – Η Ελληνική Σημαία υψώνεται στην Πρεσβεία της Αιγύπτου στο Κατάρ

Είναι η στιγμή που η Ελληνική Σημαία έχει ήδη υψωθεί στο κτίριο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στη Ντόχα του Κατάρ και τοποθετείται και το ελληνικό εθνόσημο στην
είσοδό της.
Η σύμμαχός μας Αίγυπτος μετά τη διακοπή των σχέσεών της με το Κατάρ, το οποίο κατηγορεί για χρηματοδότηση και υποστήριξη τζιχαντιστών, ζήτησε από τη χώρα μας να αναλάβει τη διπλωματική της εκπροσώπηση.
Πριν από δέκα ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σαμέχ Χασάν Σούκρι, διατύπωσε αίτημα στον Νίκο Κοτζιά για να αναλάβει η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ντόχα τη διπλωματική εκπροσώπηση της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στο Κατάρ.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συμμάχου μας.
Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του πριν δέκα ημέρες το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα είναι στη διάθεση όλων των πλευρών, ώστε να συμβάλει με κάθε τρόπο προς όφελος της περιφερειακής συνεργασίας και σταθερότητας.
Οι Έλληνες διπλωμάτες μετέβησαν την Πέμπτη στο κτίριο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας, ύψωσαν στον ιστό της τη γαλανόλευκη και πλέον το έδαφος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στο Κατάρ θεωρείται ελληνικό μέχρι να αποκατασταθούν οι σχέσεις Καΐρου-Ντόχας.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, αλλά μην περιμένετε να δείτε την είδηση να παίζει στα κανάλια της διαπλοκής.
Τέτοιες ειδήσεις πρέπει να αποκρύπτονται από τον ελληνικό λαό διότι του ενισχύουν το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και του ενδυναμώνουν το ηθικό, πράγμα που δεν επιθυμούν με τίποτα οι γερμανόφιλοι κύκλοι των Αθηνών και οι εθνομηδενιστές νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές.