Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μήνυση για την προσβολή εθνικού μας συμβόλου από τους υπερήφανους ομοφυλόφιλους

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Νικολάου Βασιλειάδη του Αναστασίου, Δικηγόρου – Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατοίκου Νέας Κρήνης Δήμου Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, οδός Κανάρη αρ. 33, ΤΚ 55132, τηλ: 6936850112, ΑΦΜ: 055177607, Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, νομίμου εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’.
ΚΑΤΑ
Παντός Υπευθύνου, κατ’ άρθρα 45-49 ΠΚ.
Θεσσαλονίκη 14η Ιουνίου 2017
Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ,
Εκθέτω στην κρίση Σας τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά και αιτούμαι τα κατά το νόμο.
Το Σάββατο 10.06.2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η ‘’εκδήλωση’’ αποκαλούμενη ως ταύτη της ‘’ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας (gay pride)’’. Παρόμοια δε ‘’εκδήλωση’’ έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα και το ερχόμενο Σάββατο 17.06.2017 στη Θεσσαλονίκη.
Οι οργανωτές όμως αυτής της ‘’εκδήλωσης’’, διαφημίζοντας την με ανάρτηση σχετικής αφίσας, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, καθώς και το περιεχόμενο σε αυτήν ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, βάφοντας τα με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.
Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!!
Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .
H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».
Καθόσον, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.
Πέραν όμως της ηθικής διάστασης του ζητήματος, επί του οποίου βεβαίως η Δικαιοσύνη δύναται (αν δεν υποχρεούται) να λάβει θέση, υπάρχει και η νομική πτυχή, που άπτεται των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα.
Διότι, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και βεβαίως έχει κυκλοφορήσει σε λίαν ευρεία κλίμακα στο διαδίκτυο, έχουν παραποιήσει την Ελληνική Σημαία, βάφοντας της με τα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης. Η παραποίηση είναι ευδιάκριτη και δεν πρόκειται και έναν απλό σχεδιασμό από την αρχή, σε ένα πανί στηριγμένο σε κοντάρι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό μπάνερ, ή πλακάτ, αλλά πρόκειται για σχεδίαση που έγινε στην ήδη υπάρχουσα σημαία εφόσον παραμένει στην άνω αριστερή γωνία το σύμβολο του Χριστιανισμού, ο Σταυρός. Με παρόμοιο τρόπο παραποίησαν και απαξίωσαν τον Παρθενώνα.
Μετά ταύτα, εμφιλοχωρούν ζητήματα ευθείας παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και των διατάξεων των άρθρων 181 και 188 Π.Κ.
Συγκεκριμένα:
Α) Το ισχύον Σύνταγμα, ως και όλα τα Ελληνικά Συντάγματα (από την Επίδαυρο έως και σήμερα, με εξαίρεση αυτά της δεκαετίας του 1920) ξεκινούν με την εξής εισαγωγή:
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος”.
Περαιτέρω δε, στο άρθρο 3 προβλέπεται:
«TMHMA Β΄
Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας
Άρθρo 3:
Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ».
Ενώ στο άρθρο 16 παρ. 2 υπάρχει η εξής ρητή διατύπωση:
2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.
ΕΡΩΤΗΜΑ: α)Η απεικόνιση του Τιμίου Σταυρού, λίαν ιερού συμβόλου της Ορθόδοξης Πίστης, σε «πολύχρωμη» σημαία, σύμβολο της ως άνω ‘’ οργάνωσης της περί ης ο λόγος εκδήλωσης’’ παραβιάζει ή όχι τις προαναφερόμενες οικείες διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος;
β)Το προβαλλόμενο σύνθημα της ‘’ομοφυλόφιλης περηφάνειας’’ «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!!, συνάδει με την προμνημονευόμενη διάταξη του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος; Και αν ναι (!!!), τινί τρόπω;
Β) Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 181: «Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους».
Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.
Γ) Επίσης, με βάση το Άρθρο 188 του Ποινικού Κώδικα: « 1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του
από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη».
Παράλληλα, ο νέος που διαφημίζουν στις αφίσες τους, αναφύεται ζήτημα αν είναι ενήλικας ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, πως διαφημίζουν ένα ανήλικο παιδί στα χρώματα της πολύχρωμης οργάνωσης και προσκαλούν δημόσια όλους τους νέους και νέες σε αυτά τα πρότυπα για κάλεσμα στο πάρτυ υπερηφάνειας;;;
Μετά τούτων, κατά τα άρτι διαλαμβανόμενα, παρακαλώ πολύ, την διερεύνηση από την πλευρά σας για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και βέβαια να αποδοθούν στους υπεύθυνους.
Επειδή για τον Έλληνα πολίτη ύστατο καταφύγιο τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, αποτελεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης. Ένας θεσμός που βάλλεται πανταχόθεν, ιδία από αυτούς που έχουν συνηθίσει στην αυθαιρεσία και στο ανέλεγκτο αυτής.
Επειδή κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. «(Η Εισαγγελία) Δρα ενιαία και αδιάκριτα και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.». Ως κατέχουσα λοιπόν την ανώτερη θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας της χώρας μας, είσθε πολλαπλώς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να διασφαλίσετε την τήρηση της νομιμότητας, την προστασία του πολίτη και την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης.
Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Επειδή η δικαιοσύνη αποτελεί σ’ αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς την υπέρτατη προσδοκία και ελπίδα του πολίτη, προκειμένου να διασφαλισθεί το αρραγές των αρμών της κοινωνικής μας συνοχής.
Επειδή ο Ελληνικός λαός προσβλέπει σ’ Εσάς για την ευθυδικία, την τήρηση της νομιμότητας και την αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και στην εν λόγω περίπτωση.
Επειδή οι νόμοι του κράτους μας υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όχι να παραμένουν ανενεργοί, σαν «ακάλυπτες νομικές επιταγές».
Επειδή οι υπαίτιοι εγκληματικών πράξεων πρέπει να ανευρίσκονται και να τιμωρούνται αναλόγως.
Επειδή, αναμφίρρηστα, έχουν διαπραχθεί ιδιαιτέρως σοβαρά ποινικά αδικήματα, κατά τα άρτι ανωτέρω εκτεθέντα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Παρακαλώ για τις δικές Σας ενέργειες προκειμένου να διερευνήσετε, αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα, τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας, έτσι, τη νομιμότητα.
Ο αναφέρων
https://justiceforgreece.wordpress.com