Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Απαγωγή φοιτητή χθες το απόγευμα στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι απήγαγαν νεαρό φοιτητή και αφού τον λήστεψαν, τον
εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή.
Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν απέδωσαν.

Είχε κλείσει ραντεβού με τους δράστες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός φοιτητής είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης ενός παλιού κινητού τηλεφώνου. Ένας εκ των δραστών επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα λέγοντάς του ότι επιθυμεί να αγοράσει το κινητό τηλέφωνο της αγγελίας.
Το σημείο συνάντησης του φοιτητή με τον υποψήφιο αγοραστή ήταν το μνημείο της Καμάρας. Ο δράστης έφτασε στο σημείο με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Seat, μαύρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Οι δύο συνεπιβάτες βγήκαν από το αυτοκίνητο και ζήτησαν από τον νεαρό φοιτητή να μπει μέσα για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εκείνος αρνήθηκε. Με αστραπιαίες κινήσεις οι δράστες τον έσπρωξαν εντός του οχήματος και τον ακινητοποίησαν.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, όμως κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απαγωγή.

Τον εγκατέλειψαν κοντά στο Καυτανζόγλειο

Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς το δασάκι που βρίσκεται πίσω από το Καυτανζόγλειο Στάδιο. Εκεί οι δράστες πέταξαν από το αυτοκίνητο τον φοιτητή, αφού πρώτα του πήραν το κινητό του τηλέφωνο, μάρκας iphone.
Το θύμα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν νεαροί αθίγγανοι και το όχημα στο οποίο επέβαιναν δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας στο πίσω μέρος.

http://policenews.eu