Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Αύριο η «Πριγκίπισσα Τε-Μπέ-Λα» βάζει σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Ξεσκονόπανο» στο Βιβλιοπωλείο «Νέστωρ»


 Η Πριγκίπισσα Τε-Μπέ-Λα πολύ… τεμπέλιασε και αποφάσισε να αναλάβει δράση και να γνωριστεί με τους φίλους της!

Το «ραντεβού» κλείστηκε για το Σάββατο 8 Απριλίου στο Βιβλιοπωλείο «Νέστωρ» (Κανάρη 5, πλ. Ελευθερίας, Κατερίνη), στις 12:00 το μεσημέρι, όπου η συγγραφέας-«μαμά» της Τε-Μπέ-Λας, Μαρία Τσιώνη, περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους αποκαλύψει τα μυστικά του βιβλίου «Η Πριγκίπισσα Τε-Μπέ-Λα και η επιχείρηση Ξεσκονόπανο».


Ο Γαργαλοπατούσας και η Χρυσοδαχτυλούσα αγωνιούν για την τύχη του βασιλείου της Στιφογυριστής Τσουλήθρας, αφού η κόρη τους, Πριγκίπισσα Τε-Μπέ-Λα, είναι τρομερά… ακατάστατη. Τι θα συμβεί όταν θα πρέπει η ίδια να κυβερνήσει τους Στιφοτσουληθρίτες; Εκεί που όλα μοιάζουν έτοιμα να καταρρεύσουν η Τε-Μπέ-Λα ανασκουμπώνεται και…!
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός στη σειρά «Βατόμουρο» και έχει ήδη αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά κάθε ηλικίας! Μέσα από το χιούμορ και την υπέροχη εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου, τα παιδιά μαθαίνουν για την καθαριότητα και την υγιεινή, αλλά κυρίως διασκεδάζουν και γελούν!


Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με καλή διάθεση και αισιοδοξία και ετοιμαστείτε για διασκέδαση και εκπλήξεις! Η Πριγκίπισσα Τε-Μπέ-Λα σας περιμένει!