Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αγιασμός του Παλαιστικού Συλλόγου ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Κατερίνης

 Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς πραγματοποίησε η ομάδα Πάλης ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Κατερίνης . Τον αγιασμό τον τέλεσε ο Πατέρας Αγαθόνικος από την
ενορία της Αγ. Παρασκευής.



 Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Λιακόπουλος Αθανάσιος ο πρόεδρος του οππαπ του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης και η πρόεδρος του Ωδείου Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου οι όποιοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά υγεία και πολλές επιτυχίες στους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Στον αγιασμό επίσης παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγιασμό και οι γονείς των αθλητών. 

Για την ομάδα των ΟΛΎΜΠΙΩΝ  μίλησε ο πρόεδρος Καλαϊτζίδης Γεώργιος αναφέροντας τα εξής: «Έζησα την Ομάδα τον Ολυμπίων από την αρχή τους και χαίρομαι ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχει τόσους αθλητές. Με την δουλεία που γίνεται έχει πλεον σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα αλλά και αθλητές που εκπροσώπησαν την πόλη μας και την χώρα μας σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Ευχήθηκε επίσης  υγεία και καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες στους αθλητές και προπονητές μας. Ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της πόλης μας που έχουν σταθεί στην ομάδα μέχρι τώρα το ΤΕΙ Κατερίνης για την παραχώρηση του χώρου αλλά και τον δήμο Κατερίνης που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας.