Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΟ Πολύγυρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 67-72 (Δηλώσεις - Στατιστικά)

Δηλώσεις έκαναν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στον Πολύγυρο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Πιερικό Αρχέλαο, ο τεχνικός της κατερινιώτικης ομάδας Στέλιος Χατζηιωάννου και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Αντώνης Γκοντόπουλος.

Στέλιος Χατζηιωάννου: "Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι το ζητούμενο για την ομάδα μας ήταν η αντίδραση. Έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε. Και δεν αντιδράσαμε μόνο στο παιχνίδι, αλλά όλο αυτό το διάστημα, μέσα στην εβδομάδα. Μέσα στην προπόνηση κοιτάξαμε το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε. Αντιμετωπίσαμε τις αδυναμίες μας και πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα και σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ζητούμε τώρα είναι, το όπως εκμεταλλευθήκαμε τις ήττες δημιουργικά, έτσι να εκμεταλλευθούμε και αυτήν τη νίκη. Να μας δώσει λίγο ενθουσιασμό, αλλά και μεγαλύτερο κίνητρο για την εβδομάδα που έρχεται., καθώς ακολουθεί ένα εξ ίσου σημαντικό παιχνίδι και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες, τουλάχιστον στην έδρας μας".
Αντώνης Γκοντόπουλος: "Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό τιμ, αλλά και στη διοίκηση. Δείξαμε όλοι, παρά τις τέσσερις ήττες που κάναμε, μεγάλη πίστη στην ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και αυτό βγήκε στον σημερινό αγώνα. Είχαμε τρομερή συγκέντρωση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και καταφέραμε να βγάλουμε στον αγώνα, την σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Ήμασταν πολύ καλοι στην άμυνα και τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ κι επιθετικά πιστεύω ότι αυτά που είχαμε σχεδιάσει τα πραγματοποιήσαμε".
  • Ο Αντώνης Γκοντόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 7 κερδισμένα φάουλ, 9 ριμπάουντς, 2 κλεψίματα και 7 ασίστ.
  • Ο Χρήστος Γκογκίδης σημείωσε 14 πόντους, κέρδισε 5 φάουλ, μάζεψε 8 ριμπάουντς, ενώ είχε και 2 κλεψίματα και 1 ασίστ
  • Πολύ σημαντική η συμβολή και του Γιάννη Καραγκιολίδη με 20 πόντους, 3 κερδισμένα φάουλ, 7 ριμπάουντς, 1 κόψιμο, 1 κλέψιμο, ενώ έδωσε και 2 τελικές πάσες.
  • Άξια αναφοράς και η εμφάνιση του Κώστα Τσιρογιάννη ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε 7 ριμπάουντς και 5 ασίστ.