Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αιγινιακός λύγισε την Αναγέννηση Καρδίτσας

Οι Πιερείς επικράτησαν 2-0 των Θεσσαλών, που έδωσαν το δεύτερο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα δυο ημερών.

Το δεύτερο φιλικό ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας που αντιμετώπισε στο Αιγίνιο και στο «Γ. Παραλυκίδης» τον τοπικό Αιγινιακό, σε φιλικό με άρωμα… Football League.
Ο Γιάννης Μάγγος χρησιμοποίησε κυρίως τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο ματς με τη Λαμία και είχε μάλιστα και πέντε παίκτες απο την Κ19 για αρκετή ώρα (δύο εξ αυτών σε όλο σχεδόν το μάτς) στο παιχνίδι.
Ο Αιγινιακός επικράτησε με σκορ 2-0 με γκόλ του Πασχαλίδη και του Κυζiρίδη στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 75ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Φασίδη που απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Πρίφτης.
Στο τέλος του αγώνα η διοίκηση του Αιγινιακού παρουσία και του πρώην προπονητή της Αναγέννησης και νυν της ομάδας του Αιγινίου Περικλή Αμανατίδη, δεξιώθηκε την αποστολή της Αναγέννησης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Ράτκο (20′ λ. τρ. Πασαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Ζγκούρι, Ραγκέλοφ, Ζούρκος. Έπαιξαν και οι: Τοπαλίδης, Παντικίδης, Μουκίδης, Κυζιρίδης, Ποσίνκοβιτς, Φασίδης, Πατάεφ, Καρακώστας, Καραγκιόζης Τ., Παπαδόπουλος Θ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πρίφτης, Καραγιάννη (λ. τρ. Ξανθόπουλος), Τζάνης, Καλλιβωκάς, Κοντοβάς, Μοσχάκης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Αμπντελάλ, Τζέκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Παπαδημητρόπουλος, Ξέρας, Τζέλος.