Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Υπογραφή της μελέτης «Γεωτεχνικές και λοιπές μελέτες για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην ΕΠ.Ο. Βρύας – Ρητίνης» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου: «Για πρώτη φορά στοχευμένη αντιμετώπιση της αποκατάστασης του έργου της επαρχιακής οδού Βρύας - Ρητίνης με την υπογραφή της εκπόνησης μελέτης»



Υπογράφηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 η σύμβαση ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Γεωτεχνικές και λοιπές μελέτες για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην ΕΠ.Ο. Βρύας – Ρητίνης» μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου και του αναδόχου μελετητικού γραφείου «Αναγνωστόπουλος Στ.».

Η υπόψη μελέτη αφορά την αποκατάσταση της 15ης Επ.Οδού Βρύας – Ρητίνης στο 2ο  χλμ αυτής, όπου υφίσταται εκτεταμένη ενεργός κατολίσθηση με συνέπεια την καταστροφή της οδού και τη δυσχερή κυκλοφορία.

Με τη σύνταξη της αναφερόμενης μελέτης σε επίπεδο εφαρμογής και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης υλοποίησης του έργου, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα προχωρήσει στο άμεσο προσεχές διάστημα στην υλοποίηση του τεχνικού έργου και τη μόνιμη αποκατάσταση της κυκλοφορίας της οδού στη συγκεκριμένη θέση.