Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΡΕΛΛΗ

 1. "Γίνεται χαμός" με τη νέα ομότιτλη μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Ρελλή. Κυριάκο, το τραγούδι πότε κυκλοφόρησε και ποιοι υπογράφουν
στίχο και μουσική;
Απάντηση: Κλείσαμε τρεις μήνες κυκλοφορίας και είναι σε στίχους και μουσική του Κώστα Μετζελόπουλου.
 2. Για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, μίλησέ μας για το ξεκίνημά σου στο τραγούδι. Πως προέκυψε;
Απάντηση: ΄Ηταν αναπόφευκτο τελικά να ασχοληθώ με τη μουσική και να το κάνω επάγγελμά μου. Ξεκίνησα από την πόλη της Καβάλας σε μικρή ηλικία σαν μουσικός και μετά από 9 χρόνια στο τραγούδι . Προέκυψε από μια μου επίσκεψη σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σαν πελάτης . ‘Ετσι απλά μου άρεσε τόσο πολύ που με έκανε να ασχοληθώ με τη μουσική και συγκεκριμένα με τα κρουστά.
3. Έχεις στο ενεργητικό σου συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες; Αν "ναι", με ποιους και σε ποια είναι εκείνη η συνεργασία που θα σου μείνει αξέχαστη.
Απάντηση:  Δεν έχω πάρα πολλές συνεργασίες. Λίγες αλλά όλες πάρα πολύ καλές με τους: Κατερίνα Τοπάζη, Σαμπρίνα, Νίκο Μακρόπουλο παλαιότερα και πιο πρόσφατα με τους Μάκη Δημάκη και Δέσποινα Ολυμπίου .
4. Πρόσφατα, ξεκίνησαν και οι live εμφανίσεις σου στο "CHIC LIVE" στη Θεσσαλονίκη. Ποιο είναι το σχήμα;
Απάντηση: Μια πολύ όμορφη συνεργασία σε έναν πολύ όμορφο χώρο με Κωνσταντίνο Καραγέλη, Ντιάνα Ζαχαριάδου, Φωτεινή Λεφκοπούλου, Λίζα Ντισλή,  ένα τοπικό σχήμα με πολύ καλούς συνεργάτες και φίλους !!!!!!!!!!


5. Πότε μπορεί κάποιος να σας απολαύσει; 
Απάντηση: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
6. Το διάστημα που διανύουμε είναι λιγάκι δύσκολο οικονομικά. Βλέπεις τον κόσμο να έχει διάθεση να διασκεδάσει; Έχει αλλάξει η νυχτερινή Θεσσαλονίκη;
Απάντηση: Πραγματικά το έχουμε αναπτύξει πολλές φορές αυτό το θέμα τελευταία. Υπάρχει προσέλευση κόσμου  και η νυχτερινή διασκέδαση είναι ανάγκη και λειτουργεί σαν αντίδοτο στην κρίση. Φυσικά δεν παύει να είναι ακόμη δύσκολη η δουλειά μας γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ο οικονομικότερος τρόπος διασκέδασης.


7. Για να επιστρέψουμε στο "Γίνεται χαμός", τη νέα, μεγάλη σου επιτυχία. Είναι ο προπομπός μιας ολοκληρωμένης δουλειάς; Να περιμένουμε δηλαδή και άλλα τραγούδια σύντομα;
Απάντηση: Είναι το πρώτο τραγούδι και πραγματικά γίνεται χαμός, δεν το περίμενα για να σου πω την  αλήθεια … θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που το αγκάλιασε… στον παραγωγό μου τον Άγγελο Σαρόγλου και σε όλους τους συντελεστές για την ολοκλήρωση του τραγουδιού .. και φυσικά έρχονται και άλλα τραγούδια μέσα στον χειμώνα σύντομα !!!!!!!
Σ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Απάντηση: Κι εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία συνέντευξη κι εύχομαι σε όλο τον κόσμο και σε σας τα καλύτερα.