Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Μέχρι 20/11 οι αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δέλτα

Παρατείνεται η διάρκεια της πρόσκλησης προς εθελοντές εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να στελεχώσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο έως την
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.
Πρόκειται για μια νέα δομή που έχει ως σκοπό τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικό πρόβλημα  (τέκνα ανέργων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών), έτσι ώστε να ελαφρυνθούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Για το λόγο αυτό ο δήμος Δέλτα προσκαλεί εκπαιδευτικούς (τελειόφοιτους, αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και αποστέλλοντάς την ηλεκτρονικά (e-mail: koinonikes.domes@dimosdelta.gr) στο Δήμο Δέλτα, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2015.
Η λειτουργία της νέας κοινωνικής δράσης του δήμου απαιτεί τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, οι οποίοι θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη προσπάθειά αυτή για τη αύξηση του αριθμού των ωφελούμενων μαθητών και μαθητριών.

Μετά το πέρας της νέας καταληκτικής προθεσμίας θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Δήμου για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.