Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή Πιερίας: Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο δρόμο του καθήκοντος και του Αγώνα σήμερα

 
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τον συνεχή Αγώνα του
Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χαϊδαλής Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού τα τελευταία χρόνια, που δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε συγκυριακή, όπως διατείνονται οι εχθροί του και όσοι ελπίζουν στην εν καιρώ εξαφάνισή του.  Αντίθετα αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός πολύχρονου αγώνα με βάση τις Ιδέες μας, που αποτελούσαν πάντοτε ασφαλή οδηγό.
«Είναι αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων «ότι μαζί με τους πολλούς νέους έντιμους Αγωνιστές, εμφανίστηκαν στο Κίνημα και κάποιοι  άσχετοι με τις ιδέες του, που το αντιμετώπισαν ως μέσω επιδίωξης προσωπικών φιλοδοξιών. Άπαντες όσοι δραστηριοποιούνται στο Κίνημα, οφείλουν να μελετήσουν την Ιστορία του Κινήματος και να διδάσκονται από αυτή. Όλοι κρίνονται με μέτρο την προσφορά τους στον Αγώνα σε βάθος χρόνου»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κατάπτυστες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας και στο ανθελληνικό μένος των κυβερνητικών στελεχών, υπογραμμίζοντας ότι μοναδική δύναμη αντίστασης στα δόλια σχέδια τους παραμένει η Χρυσή Αυγή. «Η συσπείρωση στις τάξεις του Κινήματος και ο συνεχής αγώνας είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την τελική Νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής.