Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Πίνδος Άνω Αγιάννη-Πιερικός Ρυακίων 3-1, 6η Γ' ΕΠΣ Πιερίας Ντέρμπι με νικητή τον Αγιάννη

 Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Όχι μόνο δικαιολόγησε απόλυτα το χαρακτηρισμό του «ντέρμπι της αγωνιστικής» και την

επιλογή του Metrosport.gr να καλύψει αποκλειστικά την αναμέτρηση Πίνδος Άνω Αγιάννη-Πιερικός Ρυακίων 3-1, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ  Πιερίας, αλλά τα δύο γκολ-ποίημα (Κυραλίδης το 1-0 και Βελώνης, μείωση του σκορ σε 2-1), μας έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι παρακολουθούμε αγώνα επαγγελματικών κατηγοριών.



Η ομάδα του Άνω Αγιάννη είχε καταλυτική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι που ο Κυραλίδης, με υποδειγματικό κοντρόλ με το δεξί και άπιαστο σουτ με το αριστερό στο παραθυράκι, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ακολούθησε το 2-0, με τον Γ. Κατσαβάκη, που έδωσε συνέχεια στην αγωνιστική ανωτερότητα του Άνω Αγιάννη και προς στιγμήν πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.



Στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Βελώνη, ο Πιερικός Ρυακίων έχασε μοναδικές ευκαιρίες να μπει στο παιχνίδι, πριν μειώσει τελικά με απίθανη ευθύβολη εκτέλεση φάουλ του ιδίου και αναζήτησε την ισοφάριση, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που προκάλεσε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.




Man of the match: Ο Π. Κυραλίδης (αναμφισβήτητα και για το γκολ -θα τολμήσουμε- της μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής του καριέρας) και ο Γ. Κατσαβάκης, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δίδυμο στη μεσοεπιθετική γραμμή, ως ακραίοι επιθετικοί στα φτερά, με ταχύτητα, διεισδυτικότητα και κινήσεις με και χωρίς την μπάλα






Ηighlights: η καταπληκτική (χωρίς να είναι η μοναδική) απόκρουση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα των γηπεδούχων Χ. Σιούντα, σε κοντινό σουτ από εκτέλεση κόρνερ, που θύμισε λίγο από... Σαργκάνη, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, με αντίθετη κατεύθυνση και σε καθοριστικό χρονικά σημείο, με το σκορ στο 2-0, οι φίλαθλοι που συμπαραστάθηκαν στις ομάδες τους, με πολυπληθή παρουσία των φιλοξενούμενων, περιμετρικά του γηπέδου, η νοσηλεύτρια, με καταγωγή από το Άνω Αγιάννη,  Κυριακή Τσεντεκίδου, που πραγματοποίησε ρεκόρ εισόδων στο γήπεδο και προσφοράς πρώτων βοηθειών σε ποδοσφαιριστές, απόρροια του σκληρού, σε σημεία, παιχνιδιού.





Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.



Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com