Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Πιερίας

Συνεχίζεται αμείωτη η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Την Τρίτη κλιμάκιο της τοπικής επισκέφθηκε τα χωριά Κίτρος, Αλώνια, Σφενδάμι, Μακρύγιαλο,
Μεθώνη, Αγαθούπολη, και τέλος το Αιγίνιο. Την Τετάρτη η Χρυσή Αυγή επισκέφθηκε τη Νέα Τραπεζούντα, τον Άνω Άγιο Ιωάννη, την Περίσταση, την Καλλιθέα, την Παραλία Κατερίνης και την Κατερινόσκαλα. Η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου έδειξε την υποστήριξή της προς το κίνημα, πολλοί με ενθουσιασμό μας ενθάρρυναν λέγοντας: «κερδίστε για να σώσετε την Ελλάδα», ή «νικήστε τους για να μπουν οι ένοχοι φυλακή» και γενικά ο κόσμος φαινόταν αγανακτισμένος και βασανισμένος από την ανάλγητη συμπεριφορά των κομμάτων των μνημονίων και του «συνταγματικού τόξου».
Είναι φανερό πως μόνο τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής περπατούν ελεύθερα και με το κεφάλι ψηλά μέσα στον κόσμο, καθώς οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων δεν τολμούν να αντικρύσουν τον κόσμο στα μάτια καθώς τους έχουν γεμίσει ψέματα και φρούδες ελπίδες. Τα κόμματα που την μία λένε άσπρο και μόλις εκλεγούν το κάνουν μαύρο, γνωρίζουν την απαξίωση του κόσμου και πολλές φορές τον θυμό του.
Στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας συνέβησαν και ευτράπελα και αστείες στιγμές καθώς στις λίγες φορές που οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στους ίδιους χώρους με μέλη του Σύριζα, ήταν φανερή η αμηχανία των αριστερών, γιατί η αποδοχή του κόσμου προς τη Χρυσή Αυγή ήταν μεγαλύτερη, ενώ οι θαμώνες μιας καφετέριας σχεδόν έδιωξαν τους εκπροσώπους του ΚΚΕ λέγοντας πως «εμείς θέλουμε τους άλλους» εννοώντας τα παλικάρια και της κοπέλες της Χρυσής Αυγής, που μόλις κατέφθαναν. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος.