Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Παπαδημητρίου και Νιώπας πληγώθηκαν στο τέλος

Οι Δημήτρης Νιώπας / Θoδωρής Παπαδημητρίου έφτασαν αήττητοι μέχρι την τελευταία ημέρα των φετινών Masters, αλλά δύο ήττες στα δύο τελευταία -και κρισιμότερα- παιχνίδια τους περιόρισαν στην 4η θέση του Final Λίμνης Βεγορίτιδας. Ωστόσο, δεν τους στέρησαν την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη του πανελληνίου πρωταθλήματος, βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν στο σύνολο των φετινών διοργανώσεων.
«Είμαστε χαρούμενοι που βγήκαμε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό το τουρνουά. Είχαμε άλλους στόχους εδώ. Περιμέναμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Παρόλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι από την συνολική παρουσία μας φέτος. Είχαμε μόνο δύο ήττες σ' όλα τα τουρνουά, αυτές που γνωρίσαμε σήμερα. Ήταν κυριολεκτικά μια κακή ημέρα για εμάς. Η απογοήτευση ήταν το πρωί στον ημιτελικό, όπου κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας για φέτος. Μετά, ο αγώνας για την 3η θέση ήταν διαδικαστικός για εμάς, γιατί θέλαμε να βρισκόμασταν στον τελικό», υπογράμμισε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου για όλη την προσπάθεια που έκανε φέτος, καθώς επίσης τον προπονητή μας, Γιώργο Γιάτση, και τους χορηγούς μας, που είναι το 'Relax Massage' στην Περαία Θεσσαλονίκης, το 'Loca Cafe' στα Χανιά και το κρεοπωλείο 'Κοσκινάς' στο Ηράκλειο, επειδή με τη δική τους βοήθεια μπορούμε να συμμετέχουμε σε όλα τα τουρνουά».