Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Tennis Coaching! Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη

Tennis Coaching!
Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη 

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ΚΔΒΜ1, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη του νέου εξειδικευμένου σεμιναρίου «Tennis Coaching».
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποίειται έως τις 31 Μαΐου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα στο Avant Garde Tennis Club, στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Η υπεύθυνη καθηγήτριας του προγράμματος, είναι η κα Όλγα Καραγιάννη, MSc, Υποψήφια Διαδάκτωρ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. Η κα Καραγιάννη είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον Τομέα Management & Marketing στον Αθλητισμό, είναι Υποψήφια Διδάκτωρ και από το 1990 μέχρι σήμερα και διδάσκει το μάθημα της αντισφαίρισης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. Αποτέλεσμα της πολύχρονης προπονητικής και διδακτικής εμπειρίας της, πολλοί σημερινοί παίκτες, αθλητές, πρωταθλητές και δάσκαλοι του τένις, να είναι  «παιδιά της Κας Όλγας».
Στόχος του προγράμματος, είναι να δώσει την ευκαιρία στους  ενδιαφερόμενους μαθητές να ειδικευτούν στον τομέα της διδασκαλίας του τένις σε παιδιά και ενήλικες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α., αθλητές και αθλήτριες του τένις, καθώς και σε εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και σε κατασκηνώσεις, με εγκαταστάσεις τένις.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Πληροφορίες - Εγγραφές:
KEAΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310552406, Ε. keas@xinis.net, U. www.keasxini.edu.gr