Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την άμεση σύλληψη 26χρονου, ο οποίος αφαίρεσε από 73χρονο το ποσό των 20.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Άμεσα εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός
Μαζί με άγνωστο συνεργό αφαίρεσαν από 73χρονο το ποσό των 20.000 ευρώ που νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από Τράπεζα της περιοχής
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδευμένες και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από 73χρονο ημεδαπό στην Αλεξάνδρεια.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα χθες (04-05-2015) το μεσημέρι στην Αλεξάνδρεια, ο 26χρονος πλησίασε τον 73χρονο και του αφαίρεσε αιφνιδιαστικά μία σακούλα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο ο 73χρονος είχε κάνει ανάληψη λίγο νωρίτερα, από υποκατάστημα Τράπεζας της περιοχής.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμενε ο άγνωστος συνεργός του και διέφυγαν.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, εντοπίστηκε ο 26χρονος χθες (04-05-2015) το απόγευμα στην Βέροια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την αναζήτηση του συνεργού του, καθώς και για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.