Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Απάντηση στα ΓΑΤΑΚΙΑ που το παίζουν φίλαθλοι του Κεραυνού Μακρυγιάλου από το πουθενά...παίζουν στην πλάτη της ομάδος για τα πολιτικά τους παιχνίδια

Τα γατάκια που ξαφνικά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και αγάπησαν την ομάδα του Κεραυνού Μακρυγιάλου έκαναν και κίνηση  για την αλλαγή διοίκησης.
Απαντάμε στο δημοσίευμά τους ότι η ομάδα θέλει κοντά της υγιείς φιλάθλους και
παράγοντες που θα δουλεύουν αφιλοκερδώς μέρα νύχτα για την ομάδα και όχι για να παίζουν τα πολιτικά τους παιγνίδια για να ανέβουν στην πολιτική εξουσία στις πλάτες της ομάδας.
Ξαφνικά τους έπιασε η αγάπη να ασχοληθούν με τον σύλλογο και όλα αυτά τα χρόνια που το Δ.Σ ζητούσε την βοήθεια τους ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ....ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ.
Επίσης που ήταν όταν το Δ.Σ έφερε την ακαδημία του ΠΑΟΚ στον σύλλογο?
Για το θέμα του προπονητή της ακαδημίας αναφέρουμε είναι κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ Β και είμαστε η μοναδική και πρώτη διοίκηση που στείλαμε στα δοκιμαστικά παιχτών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παιδία ηλικίας 2002  2003 και 2004.
Όσο αφορά τους γηγενείς παίκτες τι ευνοούν αυτούς που ζητούν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για να παίζουν στην ομάδα.Το Δ.Σ σας ζήτησε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα εκεί που την αξίζει.Αλλά εσείς προτιμήσατε τον πόλεμο.
Για μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..υπάρχει μόνο ένα η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ.Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.
Τονίζουμε ότι η συνεργασία που έγινε με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη επιτυχία του νυν Προέδρου της ομάδος και έχει σαν στόχο την δημιουργία κινήτρων να 'ερθουν τα παιδιά στο γήπεδο για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα.
Ενημερώνουμε τους αγνούς φιλάθλους ότι η ομάδα έχει καταστατικό που ορίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές στον σύλλογο και ότι πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να είναι μέλη ένα χρόνο.
Σας δημοσιεύουμε το κείμενο τους..

Ο Κεραυνός Μακρυγιάλου είναι η παλαιότερη ομάδα του νομού Πιερίας, αφού ιδρύθηκε το 1947. 
Επί σειρά ετών μεγαλούργησε στην πρώτη κατηγορία του νομού και ήταν το “φόβητρο” των αντιπάλων της, τόσο της Πιερίας όσο και των όμορων νομών. Από τα σπλάχνα της βγήκαν ταλέντα και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κοσμούσαν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας. 
68 χρόνια μετά την πρωτοποριακή κίνηση των ιδρυτών της ομάδας, μια άλλη κίνηση νέων ανθρώπων του Μακρυγιάλου, έρχεται να “επανιδρύσει” τον Κεραυνό. 
Να “επανιδρύσει” τον σύλλογο, διότι αγωνιστικά παραμένει καθηλωμένος στην Γ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας τα τελευταία έξι χρόνια. 


Τις τελευταίες μέρες ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ της ομάδας στοχοποιούν και υβρίζουν συγκεκριμένο μέλος της κίνησης μας, αποδίδοντάς του πολιτικές σκοπιμότητες λόγω της ανάμειξής του στην προσπάθεια μας. Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν, διότι άλλον υβρίζουν και άλλον προορίζουμε για πρόεδρο της ομάδας. Έχουν σαν στόχο να διαβάλουν τις προσπάθειές μας και να αμαυρώσουν το αγαθό των προθέσεων μας. 
Παραβλέποντας ότι την κίνηση μας συμμετέχουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του χωριού και νέα άτομα με διάθεση να προσφέρουν, ενώ και οι παλαίμαχοι της ομάδας και οι παλιοί παράγοντες μας στηρίζουν. 


Ζητάμε στις επικείμενες εκλογές, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, να μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν ΟΣΟΙ συγχωριανοί μας το επιθυμούν. 


Θέλουμε οι φίλοι του Κεραυνού να έχουν το δικαίωμα να κρίνουν με την ψήφο τους, θετική ή αρνητική, το υπάρχον ΔΣ και να καθορίσουν το μέλλον της ομάδος. 
Χωρίς αποκλεισμούς.
Άλλωστε αυτή η διαδικασία ακολουθείτε από όλες τις διοικήσεις του συλλόγου εδώ και 68 χρόνια, καθώς και από τις διοικήσεις των άλλων ερασιτεχνικών σωματείων. 
Στόχοι μας είναι:
Στην ομάδα να παίζουν οι γηγενείς παίχτες, που τώρα παίζουν σε άλλες ομάδες.
Η ομάδα να μάχεται και να κερδίζει τους αγώνες και όχι να είναι τελευταία.
Στην ακαδημία των μικρών παιχτών να γίνεται σοβαρή και αξιόπιστη δουλειά από επαγγελματία προπονητή. Ίσως έτσι ξεπηδήσουν κι άλλα ταλέντα, κι άλλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Το γήπεδο να είναι καθαρό και περιποιημένο. 
Όλοι οι Μακρυγιαλιώτες να ξαναβρεθούν στο πλευρό της ομάδας.
Θέλουμε με συλλογικότητα και διαφάνεια να οραματιστούμε ένα μέλλον για το σύλλογο πιο αισιόδοξο. 
Θέλουμε να ξανακερδίσει ο Κεραυνός τη χαμένη του αίγλη. 


Πληροφορίες στη σελίδα μας facebook.com/keraunoskinisi 


Οι φίλαθλοι του Κεραυνού

Το Δ.Σ Κεραυνού Μακρυγίαλου