Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στην Χαλκιδική για κλοπές

Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 37χρονου αδελφού του για κατοχή λαθραίου καπνού

Συνελήφθη χθες (6-5-2015) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (05-05-2015) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο 40χρονος διέρρηξε ραδιοφωνικό σταθμό και αφαίρεσε εξάρτημα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, εντοπίστηκε ο 40χρονος χθες (06-05-2015) το πρωί στον Πολύγυρο, όπου και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25,4 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιούσε στον Πολύγυρο παρουσία δικαστικού λειτουργού, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 833 γραμμαρίων, που ανήκαν στον 37χρονο αδερφό του, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για λαθρεμπορία.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο 40χρονος ενέχεται σε δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπής στον Πολύγυρο και συγκεκριμένα ενός αρτοποιείου και ενός Ιερού Ναού απ’ όπου αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.