Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

2o Technology Forum - Κεντρικό Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 8 Μαΐου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 2. TECHNOLOGY FORUM
Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί οι φορείς της
περιοχής μας είναι σημαντικό να παράγουν καινοτόμα προϊόντα με διεθνή απήχηση. Στη διαδικασία της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων σημαντική είναι η συνεισφορά των Παραγωγικών φορέων (Εταιρίες πληροφορικής & Βιομηχανίες), και των Ερευνητικών οργανισμών (Πανεπιστήμια & Ερευνητικοί φορείς) και συγκεκριμένα η αξιοποίηση της γνώσης και των τεχνολογικών εργαλείων που διαθέτουν οι προαναφερθέντες φορείς και η συνεργασία μεταξύ τους.
Με βάση τα παραπάνω, με την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε. (ΑΖΚ), ο Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), οργανώνουν το 2ο Technology Forum (www.technology-forum.eu) στην Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), με την ενεργό συμμετοχή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (IHU) και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το 2ο Technology Forum θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 08/05/2015, 9:00-17:30.

Στο Forum θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Τι τεχνολογικές συνεργασίες πετύχαμε το τελευταίο έτος και τι περισσότερο θα μπορούσαμε να πετύχουμε στο μέλλον ;» με τη συμμετοχή των επικεφαλής των οργανωτών φορέων, θα γίνει βράβευση του θερμού ‘Συνεργάζομαι’, ενώ διακεκριμένοι ομιλητές είναι o κ.Δημήτρης Κουτσαναστάσης, Microsoft Ελλάς, ο κ.Φραγκίσκος Ζερβός της Oracle, και η κα Ελευθερία Σιώζου της Enterprise Greece.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.