Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Rock κονσέρτο για την ενίσχυση του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

 Rock κονσέρτο για την ενίσχυση του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
 Την Παρασκευή 27/3 στέφθηκε με επιτυχία η όμορφη "ροκ" βραδιά στο BOSS . Θέλουμε να
ευχαριστήσουμε τα συγκροτήματα Sugar Bite και ANASA που έπαιξαν για να διασκεδάσουν τον κόσμο που ήρθε αλλά κυρίως για να ενισχύσουν τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».

Ευχαριστούμε την κ. Μαρία Χαλκίδου για την άψογη διοργάνωση του όλου event καθώς και τον κ. Μελετλίδη για την φιλοξενία στο BOSS. Φυσικά  ευχαριστούμε και όλους όσους ήρθαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.


Γιορτούλα για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στα Playzone 5x5
Την περασμένη Κυριακή 29/3 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτούλα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Η γιορτή έλαβε χώρα στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας για τα παιδιά του συλλόγου. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μητέρες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να παίξουν , να περάσουν όμορφες στιγμές.
Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της πολύ χαρούμενης εκδήλωσης.

Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη . Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .
ΓΙα περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005