Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΛΑΟ


Και οι Πιεριείς θα διαλέξουν,
με τον πιο ηχηρό τρόπο, την ελπίδα
  
Τρεις και σήμερα μετράμε μέχρι την κάλπη και είμαστε βέβαιοι ότι και οι Πιεριείς θα διαλέξουν, με τον πιο ηχηρό και ξεκάθαρο τρόπο, την ελπίδα.
Είμαστε βέβαιοι ότι και οι Πιερείς θα διαλέξουν μιαν άλλη πορεία, θα πουν ένα μεγάλο και αποφασιστικό «ναι» στην αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη κι λένε μεγάλο και αποφασιστικό «όχι» στις πελατειακές και κλεπτοκρατικές πρακτικές της πολιτικής και οικονομικής ελίτ.
Γιατί και οι Πιεριείς -οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι, οι νέοι και οι νέες- δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θέλει να φέρει τον κόσμο της δουλειάς στο προσκήνιο, πρωταγωνιστή και συν-δημιουργό μιας άλλης, δίκαιης κοινωνίας.
Γιατί και οι Πιεριείς έχουν ζήσει τη βαρβαρότητα των πολιτικών του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που χρόνια τώρα λεηλατούσε τις ζωές και την αξιοπρέπειά τους.
Γιατί και οι Πιεριείς δεν έχουν κανένα λόγο να δειλιάσουν, μπροστά στην κινδυνολογία, αφού ότι είχαν να χάσουν τους το έχουν ήδη πάρει όσοι ακόμη τους τάζουν «σωτηρία».
Γιατί και οι Πιεριείς έχουν πάρει χαμπάρι, με τον πλέον τραγικό τρόπο, τα παραμύθια και τα ψευτοδιλήμματα των «χρήσιμων» και «υπεύθυνων».
Και στις 25 του Γενάρη, θα γεμίσουν τις κάλπες της Πιερίας με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρουν οι ίδιοι τις τύχες τους στα χέρια τους και να πορευτούν μαζί με όσους αγωνίζονταν καθημερινά, στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, για μια καλύτερη ζωή, σε ένα καλύτερο τόπο.

Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ