Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 
Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη
τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις»
Δημ. Πόδας:

«Η πίστη όλων μας στις δυνατότητες
και στην εξέλιξη της ομάδας είναι δεδομένη»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας και οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς και Νίκος Παπαδόπουλός στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Χατζηιωάννου – προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, ιδιαίτερα επειδή το πρώτο παιχνίδι ήταν στην έδρα μας. Από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τέλος της κανονικής περιόδου αισθανόμαστε πικραμένοι, τιμωρηθήκαμε για τα δικά μας λάθη. Κάναμε ωστόσο μια τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας που οδήγησαν το παιχνίδι να κριθεί στο τελευταίο σουτ, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο παιχνίδι με τον Αίαντα».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: «Η ήττα με τον τρόπο που ήρθε μας αφήνει πικρή γεύση, καθώς θα μπορούσαμε στην κανονική διάρκεια να έχουμε κερδίσει. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει με συγκέντρωση και ηρεμία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η πίστη όλων μας στις δυνατότητες και στην εξέλιξη της ομάδας είναι δεδομένη».
Θωμάς Αμπαράς – καλαθοσφαιριστής: «Γνωρίζαμε όλοι ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στη κανονική διάρκεια του αγώνα, ωστόσο μας στοίχισε μια κακή άμυνα. Κοιτάμε μπροστά και δουλεύουμε όλη τη βδομάδα σκληρά για ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου».
Νίκος Παπαδόπουλος - καλαθοσφαιριστής: «Παρά την ήττα, νομίζω πως η ομάδα έδειξε δυνατά στοιχεία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε μια νέα ομάδα που παλέψαμε για τη νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε. Θα συνεχίσουμε κάθε μέρα να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά ώστε να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους μπασκετόφιλους της Κατερίνης που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν μέχρι το τέλος».