Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Επιπλέον επτά εξιχνιάσεις κλοπών σε οικίες πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 47χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 10.10.2014

Ο ανωτέρω αφαιρούσε από τις οικίες καλώδια, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα είδη
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά τις 12.280 ευρώ
Εξιχνιάστηκαν κατόπιν συστηματικής έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, άλλες επτά κλοπές σε οικίεςστην ευρύτερη περιοχή του Ελευθεροχωρίου Πέλλας, κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, με αξία πάνω από 12.280 ευρώ.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 47χρονου υπηκόου Βουλγαρίας , για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Αρχικά, ο προαναφερόμενος συνελήφθη την 10.10.2014 στα Γιαννιτσά, διότι είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Από τη μέχρι τότε αστυνομική έρευνα, εξιχνιάστηκαν δύο διαρρήξεις οικιών στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. (Σχετικό το από 11.10.2014 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας)
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 47χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 02.09.2014 έως και 10.10.2014, αφαίρεσε από πέντε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ελευθεροχωρίου Πέλλας, σε μία εκ των οποίων εισήλθε συνολικά τρεις φορές, καλώδια, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα είδη, ενώ παράλληλα προκάλεσε σε αυτές φθορές.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.