Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤHS ΒΕAUTY ACADEMY ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕXCLUSIVE BEAUY

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην
3η EXCLUSIVE BEAUTY 6-14/9/14  στη ΔΕΘ.

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση ομορφιάς του φθινοπώρου «ExclusiveBeauty». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 7 της Δ.Ε.Θ., στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου  2014.

Στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, το  Beauty Academy του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας σε συνεργασία με τοfashion label  Taurus και υπό την καθοδήγηση εμπειρότατων καθηγητών, θα παρουσιάσει στο κοινό ένα φαντασμαγορικό fashion show που θα συζητηθεί.

Το μακιγιάζ των 60's όχι μόνο άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του και χάραξε ένα ολόκληρο στυλ, αλλά συνεχίζει να είναι παρόν τόσα χρόνια μετά... έτσι και τοBeauty Academy θα παρουσιάσει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 12.00,  Vintage make up & Hairstyle, με κύρια χαρακτηριστικά τα κόκκινα χείλη, τα κυματιστά καρέ μαλλιά και τους χαλαρούς κότσους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίαςοι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για τα προγράμματα σπουδών της Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και για τα εξειδικευμένα σεμινάρια που παρέχει ο Τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αλλά και να εκμεταλλευτούν τα προνομιακά δίδακτρα που θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.

Παράλληλα, σπουδαστές και απόφοιτοι του Προγράμματος Εκμάθησης Τατουάζ, του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», θα πραγματοποιήσουν ζωντανή επίδειξη της τέχνης τους, κάνοντας τατουάζ σε τεχνητά δέρματα, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ.:2310 552406, iek@xinis.net
www.iek-xini.edu.gr / www.keasxini.edu.gr /www.xinis.edu.gr

Είσοδος: ελεύθερη με το εισιτήριο της ΔΕΘ
Τοποθεσία: Περίπτερο 7