Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αποτελέσματα στοχευμένων ελέγχων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Στοχευμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην κατοχή των
οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών
Από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης των εξαρτησιογόνων ουσιών, στο πλαίσιο των οποίων κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συλλήψεις:
Ειδικότερα:
  • Στις 23.08.2014 το απόγευμα, στα Λουτρά Λουτρακίου Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μίγμα καπνού και κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και
- τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 13 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.
  • Στις 23.08.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 1,1 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
  • Στις 22.08.2014 το βράδυ στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τέσσερα φαρμακευτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
  • Στις 24.08.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλίνδρια Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
- 3 σύριγγες και ένα αλουμινόχαρτο με υπολείμματα ηρωίνης, καθώς και
- 2 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
  • Στις 24.08.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Παραλία Κατερίνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, συνελήφθησαν ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 21 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 18 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε ένα ημιτελές τσιγάρο που περιείχε μίγμα ακατέργαστης κάνναβης και καπνού, που κατείχαν από κοινού. Επιπλέον, στην κατοχή του ενός 18χρονου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.