Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια Γ.Παπαθανασίου και Κ.Δημόπουλου σε 2 Λιτοχωρίτες χρυσούς κωπηλάτες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑΣΤΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τους δύο Λιτοχωρίτες «χρυσούς» κωπηλάτες, Σωτήρη Νάστο και Ζαχαρία Τζιόμπανο, συνεχάρησαν το πρωί της Τετάρτης 27/8/2014, στο δημαρχείο, ο απερχόμενος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου και ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Στους δυο έφηβους αθλητές που διαπρέπουν στην κωπηλασία, δόθηκαν αναμνηστικά αλλά και βιβλία εκδόσεων του δήμου. Παράλληλα, τόσο ο κ. Παπαθανασίου όσο και ο κ. Δημόπουλος ευχαρίστησαν τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη προσπάθειά τους στην κωπηλασία.
Οι δυο αθλητές του ναυτικού ομίλου Κατερίνης γνώρισαν το άθλημα της κωπηλασίας μόλις το 2013 και σε λιγότερο από 13 μήνες κατόρθωσαν, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γ.Μπικογιάννη, να θεωρούνται δύο από τους πλέον καταξιωμένους αθλητές στην κατηγορία τους.
Από την πρώτη τους εμφάνιση, τον Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι και σήμερα είναι αήττητοι κατακτώντας την 1η θέση και το κύπελλο σε έξι διοργανώσεις που συμμετείχαν στο αγώνισμα του διπλού σκιφ, όπου αγωνίζονται μαζί ως πλήρωμα. Ταυτόχρονα, διακρίνονται όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά και για την επιμονή τους, τη σκληρή προσπάθεια, τη θέληση και το ήθος που τους χαρακτηρίζει.
Το ταλέντο τους έχει αναγνωριστεί και από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια και έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο, στον Λουδία, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με άλλους κορυφαίους κωπηλάτες της κατηγορίας τους από όλη την Ελλάδα.
Ο Σωτήρης Νάστος και ο Ζαχαρίας Τζιόμπανος είναι το νέο αίμα των Λιτοχωριτών κωπηλατών που έρχονται να συνεχίσουν την πολύ επιτυχημένη πορεία παλιότερων πρωταθλητών, όπως οι Κώστας Αναγνώστου, Νίκος Παπακυπριανού, Δημήτρης Κυρίτσης και Κατερίνα Γκουντάρα που έφεραν μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις στον τόπο μας.