Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Νιάτα και όρεξη η Νίκη Αιγινίου της νέας σεζόν

Η Νίκη Αιγινίου ξεκινάει με κέφι και όρεξη τη νέα σεζόν. Μπορεί να άφησε την Α1 αλλά τα παιδιά του Πέτροβιτς έχουν όρεξη για δουλειά.
Ο Σέρβος Αλεξάντρερ Πέτροβιτς ξεκίνησε να κοουτσάρει τη νέα Νίκη Αιγινίου, με την ομάδα από τη σεζόν 2013-2014 να έχει αρκετές αλλαγές.
Έχουν παραμείνει στην ομάδα οι Γκορίδης, Παράσογλου, αδερφοί Γεωργόπουλοι και ο νεαρός ταλαντούχος διαγώνιος/κεντρικός της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, Θοδωρής Βουλκίδης. Στην πρώτη ομάδα έχουν επίσης προωθηθεί από τους μικρούς 3 ακόμα παίκτες, ο Γιώργος Παπαλεξίου, κεντρικός, ο Φοίβος Πελοπίδας λίμπερο/ακραίος, κι ο πασαδόρος Αλέξανδρος Κιοσσές (οι δύο τελευταίοι είχαν δηλωθεί και στο περσινό ρόστερ).
Έχουν αποχωρήσει οι Αναστασιάδης, ΜακΛάχλιν, Μπλακενάου, Μαυροβουνιώτης, Αγγελής, Νταλίγκι, Χαραλαμπίδης και Παλέντζας.
Στη νέα Νίκη θα συμμετάσχουν επίσης ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων, Θάνος Παπάζογλου γεννημένος το 1995 αγωνίζεται ως κεντρικός, ο Γιάννης Ιωαννίδης που είναι ακραίος γεννημένος το 1995, διεθνής με την Εθνική Εφήβων και αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τη σεζόν που μας πέρασε, ο λίμπερο Κυριάκος Τσομπάνογλου γεννημένος το 1986 που αποκτήθηκε από τον Άρη και τέλος ο Μιχάλης Λαμπρινός που είναι γεννημένος το 1990, ακραίος που δεν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρά μόνο στα Μάστερ του Μπιτς Βόλεϊ στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη το Καλοκαίρι του  2013.
voulkidisethniki n
Ο Θοδωρής Βουλκίδης μας είπε για τη νέα σεζόν της Νίκης:
«Οι στόχοι της ομάδας εννοείται ότι είναι άνοδος... Αλλιώς γιατί να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια από το μηδέν... Θέλουμε να πάει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται.» Αυτή η σεζόν θα είναι ξεχωριστή καθώς θα βρεθεί συμπαίκτης με συναθλητές του από την Εθνική Εφήβων «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω με δύο συμπαίκτες μου από την Εθνική ομάδα, γιατί είναι και πολύ καλοί φίλοι μου εκτός γηπέδου. Αυτό πιστεύω θα βοηθήσει να περάσει καλύτερα η σεζόν!! Εντός βασικά αλλά και εκτός γηπέδου!!!» Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, «Θέλω να κερδίσω μια καλή θέση στην ομάδα, γιατί δεν υποτιμώ κανέναν συμπαίκτη μου. Να πάμε καλά με την εθνική το Πάσχα στα προκριματικά αρχικά Παγκόσμιου και του χρόνου με το καλό να πάρω μια θέση στην Α1.» 

http://greekvolley.com