Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Επίσκεψη Υφυπουργού Οικονομικών Σχέσεων και Περιφερειακής Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας στο Δήμαρχο Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Την Υφυπουργό Οικονομικών Σχέσεων και Περιφερειακής Συνεργασίας της Σερβικής Δημοκρατίας, Jovana Carkic υποδέχτηκε χθες το πρωί στο γραφείο του, ο
Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.  Την Υφυπουργό συνόδευε ο επικεφαλής του γραφείου της Aντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας, Βασίλης Λάμπρου.

Σάββας Χιονίδης: «Η συνεργασία μπορεί να επιφέρει απτά και σημαντικά οφέλη για τις περιοχές μας»

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης φιλικών σχέσεων και σχέσεων εποικοδομητικής συνεργασίας σε οικονομικό αλλά και πολιτιστικό επίπεδο, ειδικά με Βαλκανικές χώρες, όπως η χώρα που εκπροσωπεί η κα Carkic. Σχέσεις που όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης. Από μια συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, των επενδύσεων, των συναλλαγών σε εμπορικό, πολιτικό επίπεδο και παράλληλα σε θέματα παιδείας – πολιτισμού μπορούν να προκύψουν απτά και σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Jovana Carkic:«Στόχος μας η ενδυνάμωση των εμπορικών, τουριστικών και πολιτιστικών σχέσεων των χωρών μας»

Από την πλευρά της η κα Jovana Carkic, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και  τόνισε την ανάγκη να υπάρξει  συνεργασία σε στοχευμένες δράσεις, αφενός για την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας στην αγορά της χώρας της, αφετέρου για τη δυνατότητα ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο πλευρών σε πολιτιστικό, εμπορικό κ.α. επίπεδο.