Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

"Υπέροχοι συνδυασμοί για τα τζιν σορτσάκια σας!" - Άρθρο Γυναικείας Μόδας - Αλέξης Γεωργιάδης‏‏‏‎

Διαβάστε πως θα πετύχετε υπέροχες εμφανίσεις με τζιν σορτς!

Αυτή την εποχή που η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς, αναζητούμε τα πιο δροσερά ρούχα ώστε να νιώθουμε άνετα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας! Τι πιο άνετο και δροσερό από ένα τζιν σορτς για τις casual εμφανίσεις μας. Πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να το
συνδυάσετε για να πετύχετε ένα κομψό αποτέλεσμα!

Λευκό πουκάμισο
Το λευκό πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι που επιλέγουμε όλους τους μήνες του χρόνου. Το Καλοκαίρι επιλέξτε ένα λευκό πουκάμισο με λεπτό ύφασμα και συνδυάστε το με πολύχρωμα αξεσουάρ για να δώσετε χρώμα στο σύνολο και τα σανδάλια σας!

Έντονα χρώματα και μοτίβα
Για να πετύχετε ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό look, φορέστε στην βόλτα σας ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή ένα πουκάμισο με πουά ή κάποιο άλλο μοτίβο, που είναι και μία από τις τάσεις που κυριαρχούν αυτή την εποχή. Συνδυάστε το με το τζιν σας σορτς και τα παπούτσια τύπου all star για ανέμελες βόλτες στην πόλη.

Μαύρο T-shirt
Μία ακόμη κλασική επιλογή για να συνδυάσετε το τζιν σορτς σας είναι με ένα μαύρο T-shirt είτε με στάμπα είτε χωρίς. Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας τουλάχιστον ένα, και όλες θα λατρέψουμε αυτόν τον πανεύκολο και ταυτόχρονα κομψό συνδυασμό! Τέλος, συνδυάστε τα με εσπαντρίγες ή πέδιλα και αξεσουάρ με χρώμα ή λεπτομέρειες που θα δίνουν άλλο αέρα στο σύνολο σας.

Με blazer
Για τις βραδινές σας εμφανίσεις, φορέστε το σέξι denim σορτς σας σε συνδυασμό με το blazer σακάκι σας και τα ψηλά σας παπούτσια!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως για να είναι όμορφο το αποτέλεσμα θα πρέπει στην επιλογή του τζιν σορτς σας να λάβετε υπόψη σας το σωματότυπο σας! Ανάλογα με αυτό επιλέξτε κοντά ή πιο μακριά σορτς.

Πηγή: www.rouxa365.gr